Mă voi întoarce acasă campion mondial!

Dorin Adam

Dorin Adam s-a născut în urmă cu 29 de ani, la Hunedoara. Timp de 10 ani a făcut karting, obținând multiple titluri județene şi interjudețene. A fost selectat pentru lotul național, dar acest moment a coincis cu decesul mamei sale. Afectat şi obligat de viață să pornească de la zero, a ales să plece în Germania. De 3 ani practică Kickbox, iar anul acesta a fost selectat în lotul național al Germaniei și trimis la Campionatul Mondial care a avut loc, zilele acestea, la Atena, în Grecia. Au fost peste 2000 de participanți din toată lumea, Germania având un lot de 100 de sportivi. Cu toate acestea, românul nostru, Dorin Adam, a obținut medalia de bronz la categoria 75 kg.
De îndată ce ajunge în Germania va începe antrenamentele pentru următorul campionat mondial, care va avea loc în Austria, anul viitor și unde promite să ajungă campion mondial.
„Anul acesta am luptat pentru mine, să-mi dovedesc că pot. Anul viitor voi lupta pentru fiica mea, iar în acest caz sunt mult mai motivat. Mă voi întoarce atât în Germania, cât și acasă, în România, campion mondial!”, ne-a declarat prietenul nostru Dorin.


Publicat  :  octombrie 31, 2018

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare