Luni, 1 aprilie, ultima zi de reducere la plata impozitelor…fără păcăleală!

1 aprilie

 

Consilierii municipali au hotărât ca și anul acesta contribuabilii să beneficieze de o reducere la plata impozitelor și taxelor locale, dacă își achită integral datoriile până la 31 martie!

Cum însă anul acesta ziua 31 martie pică într-o zi de duminică, ultima zi în care se mai pot face plăți cu reducere este… luni, 1 aprilie 2019!

Până în acest moment peste 8.000 de giurgiuveni, din care circa 300 de firme cu patrimoniul în municipiul Giurgiu, și-au achitat integral impozitele și taxele locale, alimentând bugetul local cu circa 9,6 milioane de lei, cu aproape 1,6 milioane de lei mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

”Foarte mulți dintre concitadinii noștri au preferat ca odată cu completarea declarației privind taxa de habitat, să-și achite și dările la bugetul local, scăpând cu această ocazie, de încă un drum la casieriile noastre. Vorbim de marea majoritate, încă nefamiliarizată cu plățile on-line, a ținut să precizeze, directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea

Cei care doresc să facă plata la casierie, au la dispoziție 3 locații în oraș:

1) Sediul central din Șos. Alexandriei:

Program cu publicul: Luni – Vineri: 8.30 – 16.00

2) Casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului

Program cu publicul: Luni – Vineri: 8.30 – 15.30

O modalitate mai simplă și mult mai comodă rămâne însă plata electronică. Astfel, prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon, etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la casieriile DITL Giurgiu. Este nevoie doar de un cont bancar și de o conexiune la internet a terminalului de pe care accesează platforma:

ditlgiurgiu.ro


Publicat  :  martie 20, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare