Lovitură pentru Marin Anton din partea unui lider liberal: ” Marin Anton este o persoană conflictuală, urmăreşte tot timpul să provoace „!

Nelu simionÎn plin scandal pe tema conflictului care a a avut loc la Comana între senatorul Niculae Bădălău, preşedintele executiv PSD şi Marin Anton, preşedinte PNL Giurgiu, un lider important liberal vine şi afirmă: ” Marin Anton este o persoană conflictuală, urmăreşte tot timpul să provoace „!
Nelu Simion a fost timp de mai mulţi ani preşedinte al organizaţiei municipale PDL Giurgiu. După fuziunea cu PNL-ul, a devenit secretar general al organizaţiei judeţene. După ultimele alegeri nu mai ocupă vreo funcţie în partid, a rămas însă un lider respectat şi o voce importantă a liberalilor.
Acestă deplânge situaţia actuală din PNL Giurgiu şi explică comportamentul lui Marin Anton ca fiind unul specific, de provocare:
” În acest moment, PNL Giurgiu este împărţit în trei tabere. Nu avem filiale în 12 localităţi, iar acolo unde avem, multe sunt doar pe hârtie. Anton este disperat, umblă după primarii PSD şi are în minte doar să provoace scandal.
Nu este o noutate pentru mine, Anton are acest comportament conflictual de când îl ştiu „, spune Nelu Simion.
\Acesta a acceptat să povestească mai multe episoade conflictuale care au avut loc în partid, având drept protagonist principal pe Marin Anton:
” Marin Anton tocmai preluase conducerea PDL Giurgiu, era în 2010, dacă îmi amintesc corect.
La prima ieşire publică, la o depunere de coroane la biserica de la spital, a avut o altercaţie cu Ionel Dinu. Se cunoşteau din perioada în care au lucrat la Danubiana şi când s-au reîntâlnit, au începu să-şi strige. După încheierea evenimentului, s-au revăzut la restaurantul Perla. A continuat cearta, punctul culminant fiind o invitaţie în separeu, pentru un ” meci de box „. I-a despărţit ospătarii.”
Fostul secretar general al PNL prezintă mai multe incidente petrecute în primăvara acestui an, cu ocazia alegerilor interne din partid:
„După o şedinţă de pregătire a alegerilor, în biroul de jos de la sediu, Marin Anton s-a repezit la Cosmin Marciu, preşedintele organizaţiei municipale. I-a luat listele de delegaţi din mână şi a început să ţipe.
Încă nervos, după ceva timp, a ieşit în faţa sediului partidului. Aici erau câţiva membrii de la organizaţia de tineret: Sorin Dadiloveanu, Bama, Ştefan Niţulescu. S-a dus la Bama şi a început scandalul. L-a acuzat că-l trădează, după cât l-a ajutat. I-a rupt geaca, apoi i-a smuls telefonul mobil din mână şi l-a spart.
Un alt incident, a avut loc la barul Acapulco. Anton a intrat peste Cosmin Marciu în birou şi i-a cerut să renunţe la candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. Şi acolo a fost cu scandal (N.R.: Cosmin Marciu a declarat la acea dată, pentru www.giurgiupesurse.ro” Joi, după amiază, eram la biroul socrului meu, la barul” Acapulco „. Fără să fiu anunţat, a venit peste mine Marin Anton, cu tupeul care îl caracterizează. L-am întrebat ce caută aici, el mi-a spus să renunţ la candidatură pentru funcţia de preşedinte.
Când am văzut că nu mă scotea din bă şi mă, l-am poftit afară. Cum să vii, neinvitat, la cineva acasă şi să-i spui tu ce să facă?
Pe mine nu mă interesează că este un personaj bogat. Nu îmi este teamă de Marin Anton şi de manipulările lui.”


Publicat  :  septembrie 18, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare