Liberalii giurgiuveni au votat să nu respecte statutul partidului

sediu-pnl-giurgiu

15 noiembrie a fost termenul limită pentru depunerea proiectelor în vederea competiţiei interne pentru desemnarea candidatului PNL Giurgiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu.
Conform unei decizii a forurilor centrale de conducere, candidatul PNL urma să fie stabilit pe baza unui sondaj de opinie ce se va desfăşura în primăvara anului viitor.
Persoanele care intenţionau să participe la sondajul intern trebuia să depună un dosar de candidat, care conţinea:
– o cerere prin care este anunţată intenţia de a candida
– un program de guvernare local
– o strategie pentru câştigarea alegerilor
– o declaraţie prin care era asumată o campanie internă pozitivă, fără să fie atacaţi ceilalţi contracandidaţi
Trei liberali giurgiuveni şi-au depus dosarele de candidatura: Marian Măroiu, preşedintele organizaţiei municipale şi consilierii municipali: Adrian Anghelescu şi Mihai Matei
În mod normal, cele trei persoane ar fi trebuit să participe la competiţia internă pentru a stabili candidatul PNL cel mai bine poziţionat.
Nu a a fost să fie. Încălcând toate normele interne pentru desemnarea candidaţilor, membri Biroului Politic Municipal au supus la vot, în cadrul şedinţei de vineri, 16 noiembrie, ce persoane pot participa la sondajul intern. Prin vot, au fost respinse candidaturile lui Adrian Anghelescu şi Mihai Matei, Marian Măroiu fiind singurul liberal care o să participe la sondajul intern.


Publicat  :  noiembrie 20, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare