La Adunaţii Copăceni, primarul Daniel Cezar Rusu demonstreazã cã se poate, dacã munceşti: Astăzi, a fost inaugurată cea mai modernă sală de sport din judeţ!

1Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni, a oferit astăzi, 30 mai, în avans, cel mai frumos cadou pentru copiii din localitate: inaugurarea celei mai moderne săli de sport din judeţul Giurgiu.

2Este vorba despre un proiect finanţat prin CNI. Este o sală de sport multifuncţională, cu tribună, vestiare, în care urmează să se desfăşoare mai multe activităţi sportive:
Daniel Cezar Rusu” Astăzi a fost o zi de neuitat pentru comunitatea din Adunații Copăceni! Am inaugurat, cu mare bucurie, noua sală de sport, un spațiu modern și primitor, unde copiii noștri vor putea să se dezvolte armonios prin sport.
Cu ocazia acestei inaugurări, la care participă și domnul inspector general Ion Ghimpețeanu, s-a organizat o activitate specială în care copiii au fost antrenați și inițiați în tainele baschetului! A fost minunat să vedem entuziasmul și curiozitatea lor. Toți copiii au dat dovadă de spirit de echipă și o dorință de a învăța lucruri noi. „, spune Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni.
IMG_6198Cu ocazia inaugurării, au fost organizate întreceri sportive între elevi, câştigătorii fiind recompensaţi cu premii atractive.
IMG_6235Alături de primarul comunei Adunaţii Copăceni a fost Inspectorul general şcolar, Ion Ghimpeţeanu, care a apreciat implicarea totală a primarului Daniel Cezar Rusu în educaţia copiilor din comună:
IMG_6202„Astăzi, aţi avut parte de o surpriză minunată din parte domnului primar, chiar de ziua voastră. Ne-am dori ca peste tot să avem un primar destoinic şi implicat cum este primarul vostru. S-a dedicat şi se dedică permanent educaţiei. Pentru fiecare comunitate, cel mai important este să dezvoltăm educaţia, să ne preocupăm de pregătirea generaţiilor viitoare.”

Daniel Cezar Rusu 2” Sunt extrem de mândru de acest pas înainte și de ceea ce înseamnă el pentru viitorul tinerilor noștri.
Țelul meu e să investesc în educația și sănătatea copiilor noștri, pentru că ei sunt viitorul
Doresc să mulțumesc echipei primăriei care mă ajută în implementarea proiectelor pentru care îmi dedic tot timpul! „, a fost concluzia primarului Daniel Cezar Rusu, după o zi minunată pentru toţi copiii din Adunaţii Copăceni.


Publicat  :  mai 30, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare