Ionel Muscalu candidează din partea ALDE la europarlamentare

alde giurgiu

Deputatul Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, a anunţat joi, 31 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019 se va afla şi un reprezentant ALDE Giurgiu, este vorba despre vicepreşedintele Ionel Muscalu.
„Biroul Politic Teritorial a hotărât că filiala Giurgiu să-l susţină pentru lista de la europarlamentare pe Ionel Muscalu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene ALDE Giurgiu şi purtător de cuvânt al organizaţiei.
Avem un set de criterii, pe o scară de la unu la o sută, iar părerea noastră este că Ionel Muscalu are punctajul maxim.
Ionel Muscalu are experienţa şi notorietatea necesară pentru a putea fi pus pe această listă şi ne vom bate şi vom susţine foarte mult că reprezentantul ALDE Giurgiu să fie pe această listă cât mai sus. Cred că rezultatele pe care noi, organizaţia de la Giurgiu, le-am realizat de-a lungul timpului ne îndreptăţeşte să avem un reprezentant pe o poziţie cât mai sus şi cu siguranţă susţinerea de care se va bucura Ionel Muscalu, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional vă face posibil acest lucru”, a mai spus Toma Petcu.


Publicat  :  ianuarie 31, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare