Ionel Dinu: ” Marin Anton este doar o muiere care poartă sutien”!

Ionel Dinu

Fostul secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în ultima lună a primit doua adrese prin care a fost informat că este revocat din funcţie şi că şi-a pierdut şi calitatea de membru de partid, pe motiv că nu şi-ar fi plătit cotizaţia.
Potrivit acestuia, revocarea sa este nestatutară, iar în aceste condiţii organizaţia PNL Giurgiu ar trebui să se radieze, pentru că 90 la sută dintre membri nu şi-au plătit cotizaţiile.
Pornind de aici, Ionel Dinu a venit cu o serie de acuzaţii şi dezvăluiri incendiare despre activitatea PNL Giurgiu:
1.” De la venirea lui Marin Anton, organizaţia nu doar că nu s-a consolidat, dimpotrivă a pierdut mulţi membri. Degeaba bate câmpii Marin Anton că avem organizaţii. Fals. În peste 50% din localităţi există organizaţii PNL doar pe hârtie. Tot pe hârtie avem 6 primari. În realitate avem un singur primar, la Bolintin Deal. Ceilalţi colaborează foarte bine cu PSD şi ALDE şi mai sunt în PNL pentru că nu pot demisiona. ”
2. ” Scandalul a început în momentul în care, într-o conferinţă de presă, am scos în evidenţă relaţia dintre Măroiu şi Barbu, relaţie care există şi în acest moment. Anton, Măroiu şi Barbu au stabilit deja posturile în deconcentrate, în eventualitatea în care PNL-ul ar veni la guvernare.
Deoarece la PNL există acele criterii de integritate, care nu-i permit lui Marin Anton să candideze pentru vreo funcţie, au discutat, prin intermediul unui om de afaceri giurgiuvean, prieten cu Daniel Constantin, să înfiinţeze la Giurgiu o filială Pro România, pentru a candida împreună de la acest partid.”
3. „Andrei Alexandru şi Răzvan Cuc au ajutat PNL Giurgiu să ducă oameni la mitingurile PNL de la Piaţa Victoriei.”
4. ” PNL Giurgiu este condus de fapt de către Marian Măroiu, prin vocea lui Marin Anton. Marin este o marionetă. Aveam pretenţii de la Anton, că este şi el preşedinte de partid.
Este doar o muiere, care poartă sutien. El nici nu ştie ce se întâmplă în organizaţie. Am crezut ca Marin Anton este un lider, el este de fapt un subaltern al lui Măroiu.”.
5. ” Zilele acestea Barbu a invitat consilierii municipali PSD la Tulcea. Vrea să schimbe unul dintre viceprimarii din funcţie, pentru al pune pe Gigi Oprişan”.
6. ” Marin Anton a distrus PDL-ul, PMP-ul, PNL-ul. Tot judeţul Giurgiu ştie că Marin Anton are probleme penale, cu dosare la DNA şi DIICOT.Sunt dosare de luare de mită, trafic de influenţa, spălare de bani. Eu îi doresc să scape cu bine de ele.”

7. ” Marin Anton m-a trimis la Prundu, să fac acţiuni împotriva lui Cătălin Corbea. M-am trezit şi cu o plângere la Parchet, făcută în numele meu. Mi-am retras-o, pentru că nu îmi aparţinea.
Este unul din Prundu care are la activ 26 de reclamaţii făcute împotriva primarului, eu nu am vrut să intru în disputa lor.”
În încheiere, Ionel Dinu, a venit şi cu un sfat pentru preşedintele PNL Giurgiu: „ Marin Anton, dacă vrea să facă un bine PNL-ului, să-şi dea demisia”!


Publicat  :  iulie 12, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare