INSTITUŢIA PREFECTULUI- COMUNICAT DE PRESĂ

prefectura giurgiu

La nivelul județului Giurgiu, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu, activează aproximativ 293 de medici, 592 de asistenți medicali, 157 de infirmiere, 98 de îngrijitoare, 26 de brancardieri, 131 de farmaciști și 179 de asistenți de farmacie.
În cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Orășenesc Bolintin Vale au fost vaccinate până acum 125 de cadre medicale (cu ambele doze). Pentru luna martie 2021., sunt programate la vaccinare 21 de cadre medicale (prima doză) din cadrul unității medicale mai-sus menționate.
În cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu au fost vaccinate, până acum, 340 de cadre medicale (cu ambele doze), care activează în cadrul unității medicale menționate, după cum urmează: medici – 60, asistenți personal superior – 6, asistenți medicali – 149, infirmiere – 41, îngrijitoare – 30, brancardieri – 9, alt personal – 45.
Nu au fost raportate cazuri de cadre medicale infectate după administrarea vaccinului. Vaccinarea cadrelor medicale continuă, în paralel cu vaccinarea celorlalte categorii de persoane (incluse în etapele 2 și 3). De asemenea, se pot vaccina și persoanele care, din varii motive, nu s-au vaccinat în prima etapă destinată cadrelor medicale.


Publicat  :  februarie 18, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare