Înregistrări în premieră cu Ion Velicu, fostul profesor de geografie de la Şcoala nr.4

velicu partea a 2-aA

Aşa cum vă spuneam ieri, în prima parte a articolului legat de acest subiect, deşi a fost condamnat, în anul 2011, definit la 3 ani de suspendare pentru relaţii sexuale cu o minoră, Ion Velicu, fostul profesor de geografie de la Şcoala generală nr.4 a continuat să activeze în învăţământ.

Aşa cum am promis, revenim astăzi cu o înregistrare ambientală, în care Ion Velicu vorbeşte, fără nici o urmă de regret, despre cele întâmplate atunci, afirmând chiar: „Înainte de tipa asta, de tipa asta, habar nu aveţi voi cu câte tipe de astea mai am am avut de-a face eu!”

Aveţi mai jos un transcript al înregistrării şi fişierul audio pe baza căruia a fost realizat.

Interlocutor: M-ai lăsat uimit, să mor. Acum unde eşti, tot la şcoală eşti, unde ai violat-o pe aia? Velicu: Nu m-ai sunt la şcoală, m-au mutat. Interlocutor: Dar unde eşti, vorbesc serios? Nu mai ţi-au dat voie în Giurgiu, nu? Velicu: Nu am găsit post. Interlocutor: Şi la penitenciar, nu găseai un post acolo? Profesor să te angajezi acolo…, nu mai popi pot, numai popii? Velicu: Îţi spun eu de ce nu am găsit post, am făcut loc la altul.Pe vremea când eram eram eu profesor, am făcut post la altul, că s-a ştii. Interlocutor: Păi ce, ştiai că o violezi pe aia să îţi faci post? Velicu: Dacă ştiam, făceam pentru mine. Interlocutor: Nu am ştiut, nu am ştiut. Cât ai spus că ai stat, 63 de zile? Velicu: Ca o vacanţă. M-a arestat Mirel… sună telefonul…

Interlocutor: De ce nu răspunzi, te sună aia iar? Velicu: De aia nu răspund. Interlocutor: Acum înţeleg eu, de ce râdea… de el, eu am crezut că au glume între ei ca: puşcăriaşul ăla, nu mai joc table cu el, eu am crezut că au glumele lor. Că, m-a duc să-i duc pachet profesorului la puşcărie… Velicu: Când m-a luat Mirel pe mine, era finală, Spania cu nu mai ştiu cine… Interlocutor: Dar tu ştiai de ce te-au luat, de ce te – ai dus acolo? Velicu: Mai fusesem. Interlocutor; A, mai fusesei. Velicu: Îmi aduc aminte, că eu mai am fost la poliţie, la asta cum îl cheamă… Interlocutor: A, nu recunoşteai, de acea te-au ridicat? Velicu: Păi ce, am recunoscut eu vreodată? Interlocutor: Nici cu ADN-ul nu ai recunoscut? Velicu: Ce sunt prost? Nici atunci nu am recunoscut. Păi cum să recunoşti mă? Interlocutor: Aia ţi-a cerut bani ceva, pentru ce te-a reclamat acum? Mai ales că îmi spuseşi că ai fost de mai multe ori cu ea? De ce nu te-a reclamat prima dată şi acum? Velicu: Tu ce părere ai? Nici eu nu ştiu. Interlocutor: Ai bătut-o? Velicu: Da… Peste bot. Interlocutor: Bine, acum vorbeşti la mişto, fost puşcăriaş… Eu te întreb serios. Cred că trebuia să fie un motiv serios, tu ai fost de mai multe ori cu ea..

Velicu: E normal la un moment dat, dar paradoxal. Ce însemna paradoxal? Bun, eu eram absolvent al Universităţii din Bucureşti şi acum sunt absolvent al puşcăriei din Giurgiu. Interlocutor: Nu are mă, legătura. I-ai pus-o ăleia, minoră. Velicu: Nu asta este problema. Interlocutor: Păi cu ce fapta te-a băgat, nu cu viol? Velicu; Ţi-a zis omul ăsta, relaţii sexuale cu o minoră. Nu viol, dacă era viol era altceva. Nu viol. O relaţie sexuală… ai dracu voi nu aţi făcut aşa ceva. Numai eu? A căzut beleau pe mine. Acum toată poliţia romana e cu ochii pe mine.Vă întreb pe dumneavoastră, cât de vinovat sunt eu? Interlocutor: Chiar nu este cazul să îţi spun eu. Bine că nu te-a omorât ta – şu ăleia. Găseai pe altul, îţi lua freza. Velicu: O luăm pe partea aialaltă, a vrut să cadă la pat? De ce n-aş fi frecat-o? De ce n-aş fi? Interlocutor:10 ani îţi dăm. Din punctul meu de vedere eşti vinovat. Nu ai nici o scuză. Toată viaţa ta, la 500 de metri să nu mai treci prin dreptul şcolii. Velicu: Înainte de tipa asta, de tipa asta, habar nu aveţi voi cu câte tipe de astea mai am am avut de-a face eu.


Publicat  :  august 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare