Începând cu 1 noiembrie, Cristi Anculescu preia conducerea ITM Giurgiu

anculescuDe-a lungul timpului, „pe surse”, v-am prezentat în premieră majoritatea schimbărilor care urmau să se facă în institutiilor locale. Nu au fost puţine criticile primite, atunci când timpul trecea şi acestea nu se realizau.
În 18 iulie 2017, am anunţat faptul că noul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu urmează să fie Cristi Anculescu (http://giurgiupesurse.ro/alde-castiga-un-post-important-in-deconcentrate/). Fiind o perioadă politică agitată, înlocuirea a întârziat mai mult decât era preconizată.
Luni, 23 octombrie, înţelegerea dintre PSD şi ALDE, prin care postul de director ITM revine celor din urmă, a fost pusă în practică. A fost semnată decizia prin care, începând cu data de 1 noiembrie 2017, Cristi Anculescu este noul director al ITM Giurgiu.
Înlocuirea Danei Ruse din funcţie, nu are vreo legătură cu rezultatele activităţii acesteia profesionale, care sunt remarcabile. Este vorba doar despre respectarea unui protocol politic între PSD şi ALDE, privind împărţirea posturilor de conducere în deconcentrate.
Colonel în rezervă, Cristi Anculescu a îndeplinit până în prezent cu succes funcţia de director al Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi.


Publicat  :  octombrie 25, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare