Încă o reuşită pentru primăria comunei Stăneşti, a fost semnat un nou contract pentru modernizarea străzilor de interes local. În această toamnă vor începe noi proiecte importante pentru locuitorii comunei!

Mitrea+ Vestea
Marţi, 5 septembrie, Dănuţ Mitrea, primarul comunei Stăneşti, a fost la Ministerul Dezvoltării pentru a semna contractul de finanţare pentru ” Modernizare drumuri de interes local, comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu”.
Contractul semnat de către ministrul Adrian Ioan Veştea și primarul Dănuţ Mitrea este finanţat prin programul” Anghel Saligny”, valoarea investiţiei fiind de 17. 867.587, 29 lei.

” În baza acestui contract, locuitorii comunei Stăneşti ( Bălanu, Ghizdaru, Stăneşti și Onceşti) vor beneficia de asfaltarea a 10400 m de drumuri de interes local, comuna ajungând astfel la un procent de 95 % drumuri asfaltate. Ordinul de începere al lucrării va fi dat chiar săptămâna viitoare.
Cetăţenii comunei Stăneşti trebuie să ştie că vom continua demersurile pentru modernizarea infrastructurii locale, aceasta fiind o prioritate pentru noi. „, spune Dănuţ Mitrea, primarul comunei Stăneşti.
În sprijinul acestei afirmaţii, în data de 4 iulie 2023 a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor în cadrul proiectului ” Înfiinţare sistem de canalizare apă uzată menajera şi staţie de epurare în satele Bălanu şi Ghizdaru, comuna Stăneşti”.
În premieră, primarul Dănuţ Mitrea ne-a dezvăluit şi cea mai importantă veste pentru locuitorii comunei: au finalizate toate formalităţile pentru demararea investiţiei de înfiinţare a reţelei de apă potabilă în toată comuna Stăneşti, localitatea fiind asociată în cadrul ADI EURO APAVOL.
Lucrările mult aşteptate vor începe până la sfârşitul acestui an.


Publicat  :  septembrie 5, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare