Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 7 – 13 mai 2018

horoscopBerbec
Poți avea sentimentul că multe pierderi, de natură financiară sau de neîmpliniri în plan profesional, se datorează relației cu prietenii. Mesajul astrelor este să accepți schimbarea, indiferent de domeniul în care se produce, fără să mai cauți vinovați pentru eșecurile tale. Ziua de joi se poate dovedi foarte inspirată, la capitolul negocieri, schimb de informații. Ai însă tendința de a fii prea încrezător în promisiunile care ți se fac. La sfârșit de săptămână ai face bine să fii mai calm și să te ocupi mai mult de propria persoană.

Taur
Ești foarte conștient că nu vei obține nimic fără multă muncă și dedicare punând pasiune în munca pe care o desfășori. Astfel că nu trebuie să te mire că atragi săgețile otrăvite venite din partea adversarilor, a colegilor care nu sunt pregătiți să țină pasul cu tine. Tot ce ai de făcut este să aștepți să treacă această perioadă foarte tensionată orientând energia mentală către scris, creativitate, acumularea de noi informații. Evită să intri în tot felul de contraziceri cu colegii de muncă! La sfârșit de săptămână te simți foarte epuizat, la nivel psihic și emoțional, astfel că ai nevoie de o plimbare, relaxarea în natură, alături de persoane dragi.

Gemeni
Este foarte amar gustul trădării, îndeosebi atunci când vine din partea unor prieteni cărora ți-ai dedicat din timpul și munca ta, împărtășind cu aceștia și bune și rele, de-a lungul timpului. O ceartă, apărută din lucruri mărunte, are menirea să aducă la suprafață lucruri neplăcute menite să te determine să renunți definitiv la o relație de prietenie sau la un grup, o asociație din care faci parte. Spre sfârșitul săptămânii se încearcă reluarea unor discuții cu șanse minime de a ajunge la un rezultat favorabil. Fii mult mai precaut, atunci când vine vorba despre taxe și impozite sau un eventual împrumut bancar.

Rac
Atitudinea de nerăbdare și dorința de a-ți da dreptate cu orice preț nu va face decât să te îndepărteze de adevăratul scop propus. Treci printr-o transformare intensă, în ceea ce privește relația cu ceilalți, îndeosebi în relația de mariaj. Nu este exclus ca nemulțumirile din relația de cuplu să se răsfrângă și asupra relației cu colegii și un superior și astfel să fii nevoit să faci o schimbare bruscă de direcție în plan profesional. Ai tendința să tragi concluzii pripite!

Leu
Se preconizează a fi o săptămână turbulentă, la capitolul relația cu colegii, un proiect profesional care îți dă serioase probleme de cap. La mijlocul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent în ceea ce privește o relație sentimentală. Este posibil să îți fie date planurile peste cap datorită intervenției unui „prieten” care are ciudă pe realizările tale. Stai departe de persoane de altă naționalitate sau plecate în străinătate! Evită să împărtășești lucruri importante, legate de bani și carieră.

Fecioară
Începutul de săptămână îl dedici muncii încercând astfel să recuperezi timpul achitându-te de anumite obligații profesionale. Te poți aștepta la unele reproșuri venite din partea partenerului de viață. Fie ți se aduc acuzații că muncești mult și în aceast fel îți neglijezi familia, fie că nu aduci mai mulți bani la bugetul familiei. Mare atenție la asocierile pe care vrei să le demarezi în această săptămână! La sfârșitul perioadei analizate ești predispus la accidente, probleme în zona capului sau certuri cu partenerul de viață, pe tema banilor.

Balanță
Încă de la începutul săptămânii acorzi mai multă atenție relației cu propriul copil fiind mult mai preocupat de dorințele și nevoile acestuia. Ziua de joi se poate dovedi epuizantă, la capitolul relație cu colegii de muncă sau dacă ai de făcut alegeri care țin de profesie. Nu prea știi către ce direcție să mergi. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te lămurești care sunt, de fapt, adevăratele probleme din relația de mariaj sau un parteneriat important. Sunt multe lcuuri neplăcute aduse la lumină forțându-te astfel să acționezi prompt.

Scorpion
Este foarte multă tensiune în sufletul tău și implicit în relația cu cei din jur. Cum reușești să rezolvi o problemă, imediat apare alta, fie că este vorba despre banii insuficienți, fie că vorbim de relație cu colegii sau o problemă de sănătate. Joi te poți aștepta la suprize neplăcute, apărute în cadrul relației sentimentale. Nu ai decât să te mobilizezi și să acționezi dând dovadă de sinceritate și înțelegere. Este timpul să lași iluziile de-o parte. La sfârșit de săptămână este bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate.

Săgetător
Ești foarte nemulțumit, atunci când vine vorba despre bani sau posibilitatea de a investi energie și timp într-o activitate care necesită și efort financiar. Nu te poți baza pe prietenii care până de curând te-au încurajat să demarezi un proiect ambițioas. Spre sfârșitul săptămânii este bine să îți asculți intuiția și să amâni o eventuală schimbare de domiciliu. În ultima zi a acestei săptămâni lucrurile nu stau deloc grozav, la capitolul relația cu persoana iubită. Nu este exclus să afli despre un accident sau probleme de sănătate în legătură cu o persoană dragă.

Capricorn
Oricât de mult efort ai depune în direcția obținerii unui echilibru în relația cu familia, parcă tot acest efort este în zadar. Apar discuții, reproșuri de tot felul reușind cu greu să îți regăsești pacea interioară. Evită să îți verși nervii pe prieteni sau persoane care nu au nimic de-a face cu pierderile tale. Fii mai prudent, dacă te-ai decis să faci o investiție majoră. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la răsturnări de situație și ești nevoit să intervii pentru a-ți ajuta unul din părinți sau pot aparea stricăciuni importante prin locuință. Ești predispus la accidente, operații, probleme legate de zona capului, stomatologice, oculare.

Vărsător
Începi săptămâna plin de ambiție și hotărâre să rezolvi anumite probleme care țin de o colaborare sau un parteneriat important. Așteaptă-te însă la neplăceri venite din partea unor rude apropiate sau ca urmare a unei deplasări nu tocmai de bun augur. Ești predispus la accidente, tot felul de obstacole, limitări, defecte la mașină care se cer a fi reparate urgent. La sfârșit de săptămână este bine să te odihnești și amâni pentru altă dată călătoriile.

Pești
Pot să apară tot felul de probleme financiare. Nu este momentul potrivit pentru a negocia. Nu este exclus să renunți brusc la un contract sau o colaborare păguboasă. Ai sentimentul că prietenii se împotrivesc progresului tău sau au grijă să îți pună „bețe în roate”, în ceea ce privește concretizarea unei dorințe. La sfârșit de săptămână încerci să găsești cât mai rapid modalități noi de a câștiga mai mulți bani.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  mai 6, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare