Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 6 – 12 august 2018

horoscopBerbec
Este un început de săptămână în care ai ocazia să găsești soluții salvatoare la eventualele probleme financiare. Nu te grăbi să iei decizii care țin de investiții, achiziții care nu prezintă garanții. Este posibil ca familia să joace un rol important în rezolvarea unor aspecte ce țin de un proiect profesional important. Fii atent la modul în care îți exprimi starea de nemulțumire și nu te lăsa influențat de părerile unor amici care nu îți vor neapărat binele. În weekend ești predispus la certuri în relația cu persoana iubită astfel că poți pune capăt definitiv relației de amor. Orice sfârșit face loc unui nou început. Fii atent, în ceea ce privește relația cu propriul copil și preocupă-te mai mult de nevoile acestuia.

Taur
Beneficiezi de șansa de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie, bani pe care îi cheltui pentru casă, familie, pentru renovarea locuinței. Îți canalizezi energia către părinți, eventual către schimbarea domiciliului. Pot apărea tot felul de răsturnări de situație legate de anumite acte reușind cu greu să restabilești starea de echilibru în relația de mariaj. Este nevoie de sfatul tău, de intuiția și diplomația de care dai dovadă pentru a reuși să duci la bun sfârșit un proiect ce implică familia. La sfârșit de săptămână este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și să porți discuții care te vor lămuri asupra unor aspecte legate de viața amoroasă care păreau a fi fără răspuns. Creativitatea este la cote înalte ceea ce te va ajuta, îndeosebi dacă practici o meserie ce necesită multă inspirație.

Gemeni
Avem de-a face cu un început de săptămână în care ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană remarcându-te prin umor și voie bună. Ai tendința să fii, poate, prea insistent, considerat de ceilalți tupeist, însă tu știi exact ce ai de făcut și nu te lași până când nu obții ceea ce îți dorești cu adevărat. Se reiau unele discuții ce vizează acte importante, documente, negocieri, schimburi de informații, este posibil să pierzi un document important sau să se strice computerul și astfel să nu mai ai acces la informații importante pentru tine. Nu pune prea multă bază pe ceeace ți se promite acum sau evită să semnezi un contract. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să mai rezolvi din problemele restante legate de casă, de renovare sau chiar să fii mai atent în relația cu părinții.

Rac
În primele zile ale acestei perioade ești mult mai orientat către propria persoană preferând starea de introspecție, de solitudine ceea ce te va ajuta oarecum să găsești răspunsuri importante, legate de carieră dar și de o relație sentimentală care nu se derulează cum ți-ai propus. Mare atenție la deciziile pe care le iei și care vizează cheltuieli financiare, achiziția unui obiect valoros întrucât ești predispus la pierderi materiale, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Relația cu sexul opus devine mult mai tensionată reușind cu greu să te faci înțeles. În ultima zi din această săptămână este de bun augur să pleci în vizită la rude apropiate fiind posibil să rezolvi și anumite neplăceri de natură financiară.

Leu
Protectorii și prietenii joacă un rol important în viața ta, încă de la începutul săptămânii. Nu lua de bun însă tot ce ți se spune! Poate chiar tu este cel care nedreptățește un prieten și refuzi sprijinul său financiar. Ești nemulțumit în ceea ce privește casa, o proprietate sau faptul că ești forțat de împrejurări să schimbi domiciliul. Evită semnarea vreunui contract! Ziua de 8 august se poate dovedi foarte bulversantă trecând de la o extremă la alta, simțindu-te dezamăgit, trădat de către persoane cu care colaborezi la locul de muncă. Nu prea știi ce să mai crezi așa că cel mai indicat ar fi să iei un pic de distanță față de anumite persoane, cel puțin pânăcând se mai liniștesc lucrurile. La sfârșit de săptămână îți iei revanșa și ai parte de un câștig financiar nesperat sau de o mărire de salariu.

Fecioară
Pot avea loc dialoguri constructive în relația cu superiorii dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ții cont ceea ce se discută și în culise. Te poți aștepta la reacții destul de dure venite din partea unor colegi reluându-se astfel discuții care au mai avut loc și în luna iulie. Nu trebuie decât să fii mult mai retras, echilibrat și să nu te enervezi, atunci când ți se aduc acuzații de tot felul, total nefondate. Încercând să te justifici, nu faci decât să amplifici și mai mult conflictul. Mare atenție la eventualele probleme de sănătate datorate stresului și a efortului mental deosebit. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să te revigorezi și să te bucuri de vești bune sau noi oportunități în plan profesional. Nu te grăbi să schimbi direcția!

Balanță
Este foarte posibil să îți planifici noi călătorii pe alte meleaguri sau să reiei relația cu persoane aflate în străinătate. Ai ocazia să intri în posesia unor informații sau afli că sunt persoane se implică în viața ta, oameni care îți cam dau peste cap anumite planuri. Este posibil să constați că ai anumite restanțe, în ceea ce privește studiile și dorești să te înscrii la facultate sau vrei să participi la un curs de perfecționare. Ziua de 8 august ar putea să aducă neplăceri în relația cu un superior, oricât de mult ai încerca să aduci argumente în favoarea ta. La sfârșit de săptămână este foarte probabil să reiei o relație de dragoste sau să te reîntâlnești cu o iubire din trecut.

Scorpion
Este vorba despre un început de săptămână în care ești preocupat de plata taxelor, a facturilor sau a unui împrumut. Ești predispus la probleme de natură renală. Nu este exclus să apelezi la noi analize și să afli astfel că este absolut necesar să schimbi tratamentul. Fii mult mai atent în ceea ce privește relația cu un superior și nu accepta compromisuri. Sunt reluate acum anumite discuții, legate de banii pe care trebuie să îi primești, o mărire de salariu sau că urmează să primești bani din urmă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să petreci momente inedite alături de prieteni, eventual mergând la o petrecere.

Săgetător
Ai ocazia să te ocupi de relațiile parteneriale, de colaborări în care ești implicat sau vrei să te implici. Nu este exclus să fii dezamăgit de încălcarea unor promisiuni venite din partea unor persoane alfate în străinătate sau de altă naționalitate. Ziua de 8 august îți aduce în vedere noi posibilități de a primi cadouri, susținere financiară venită din partea partenerului de viață. Fii mult mai prudent, în ceea ce privește călătoriile îndepărtate pe care vrei să le faci, îndeosebi la sfârșit de săptămână, întrucât ești predispus la accidente. Nu este exclus să apară răzgândiri de ultim moment și să anulezi călătoria din cauza condițiilor meteo nefavorabile sau pentru că intuiția îți spune că este mai bine să stai acasă. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să găsești strategii de lucru mult mai eficiente sau noi oportunități de progres în carieră.

Capricorn
Este un început de săptămână pe care îl dedici activităților de la locul de muncă. Ești nemulțumit de anumite pierderi financiare legate de plata unor taxe, impozite, îndeosebi dacă este vorba despre o afacere personală. Ziua de 8 august se poate dovedi a fi benefică, în ceea ce privește relația de mariaj și astfel poți să ajungi la un consens cu partenerul de viață. La sfârșit de săptămână ești predispus la amenzi, pierderi financiare sau poți afla despre o problemă de sănătate legată de partenerul de viață. În utlima zi a săptămânii este un moment favorabil să stai de vorbă cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate.

Vărsător
Începi săptămână bine dispus sau cu un țel măreț în suflet, în ceea ce privește o relație de amor numai că ai ocazia să observi că „socoteala de casă nu se potrivește cu cea din târg„ și astfel constați, până la sfârșitul săptămânii, că ești dezamăgit, trădat, că persoana iubită și-a încălcat promisiunea și chiar nu ajunge la întâlnire. Ziua de 10 august se poate dovedi extrem de obositoare, în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Dacă ești implicat într-un mariaj ai toate șansele să te cerți cu partenerul de viață la sfârșit de săptămână. În ultima zi a săptămânii preferi să îți dedici timpul unei persoane care este întrutotul de acord cu tine. Ai ocazia să intri în posesia unui secret care te va pune serios pe gânduri.

Pești
Începutul de săptămână îți aduce în vedere treburile gospodărești. Este momentul potrivit pentru a-ți dedica mai mult timp curățeniei, organizării și reamenajării interioare, unor eventuale reparații pe care vrei să le faci prin casă. La mijlocul săptămânii te poți aștepta la primirea unor vești plăcute, venite din partea propriului copil. Ai tendința de a fi prea protectiv cu acesta și astfel pot să apară discuții în contradicotriu în relația cu partenerul de viață. Se reiau discuțiile în relația cu colegii sau colaboratorii având ca subiect principal faptul că nu reușești să comunici eficent. Pe de altă parte intri acum în posesia unor bârfe venite din partea unor colegi care vor, cu orice chip, să te denigreze. Îngrijește-te mai mult de propria sănătate! În ultima zi a săptămânii ai ocazia să petreci momente romantice, alături de partenerul de viață.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  august 5, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare