Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 20 – 26 august 2018

horoscopBerbec
Este un început de săptămână interesant, în ceea ce privește relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate. Ești mult mai preocupat de latura spirituală a vieții, să programezi participarea la cursuri, seminarii pe teme spirituale. Ziua de marți îți aduce în cale persoana de care ai nevoie pentru a te lămuri asupra unor aspecte importante ce vizează cariera sau schimbările pe care vrei să le faci în plan profesional. Este important să îți asculți propria intuiție, îndeosebi dacă ai de luat decizii ce vizează o investiție pe termen îndelungat. Ești predispus la contraziceri, ai tendința de a le demonstra celorlalți că poți mai mult. Las-o mai ușor cu încăpățânarea și asumă-ți responsabilități pe care știi că le poți duce cu brio până la capăt. La sfârșit de săptămână ai ocazia să intri în posesia unor informații prețioase, fie prin intermediul viselor, fie primești un telefon neașteptat și mesaje care îți vor revela răspunsuri pe care le cauți de mult timp. Îți prinde bine starea de solitudine, de introspecție pentru a reuși astfel te reîncarci, din punct de vedere energetic.

Taur
Începi săptămâna analizată acordând mai multă atenție instituțiilor financiare, plății unor taxe, impozite, facturi restante sau încercând să obții o refinanțare. Pot să apară noi posibilități de a te perfecționa, de a-ți urma studiile sau de a te întâlni un ghid, un maestru care te ajută să progresezi într-un anumit domeniu de care ești preocupat. Este o perioadă bună pentru a continua anumite discuții pe teme legate de spiritualitate sau pentru a relua o activitate abandonată care ți-a adus o oarecare stare de împlinire în trecut. Este o săptămână plină de acțiune, de căutări dar și de găsire a unor idei, de lansarea unor noi proiecte având parte de susținerea colegilor sau a subalternilor pentru împlinirea unui țel. Nu te grăbi să pleci la drum lung sau să te înscrii la un nou curs de perfecționare, până când nu obții mai multe informații de la un specialist. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te lămurești cu privire la o relație sentimentală sau asupra unor specte care țin de educația propriului copil. Fii prudent în ceea ce privește deciziile legate de achiziționarea unei case, o (nouă) proprietate.

Gemeni
Se deschid noi perspective în ceea ce privește relația cu partenerul de viață sau o colaborare importantă. Lucrurile nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus având parte și de răzgândiri, eventuala schimbare a unor strategii de lucru, îndeosebi în prima parte a săptămânii în discuție aici. Este posibil să apară anumite neînțelegeri în relația de cuplu având ca subiect principal banii insuficienți pentru o achiziție importantă pentru casă. Ziua de marți e posibil să îți aducă un noroc neașteptat venit prin ceilalți, un dar, beneficii finanicare. Poate fi vorba și de sfaturi venite din partea unei persoane în vârstă, legate de o moștenire, modul în care îți investești banii pe termen îndelungat. Ziua de joi se poate dovedi agitată fiind predispus la necazuri, probleme greu de gestionat, la agresivitate venită din partea partenerului de viață. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te mai liniștești, cât timp ești preocupat de activitățile gospodărești și o lași mai ușor cu grijile cotidiene. Este o perioadă bună pentru rafinarea propriului suflet.

Rac
Avem de-a face cu un început de săptămână pe care îl dedici sarcinilor de la locul de muncă, obligațiilor de serviciu fiind mult mai atent la relația cu colegii de muncă. Este posibil ca nemulțumirile din relația de cuplu să se răsfrângă oarecum și asupra carierei. Nu ai decât să conștientizezi de unde vine starea de neîmplinire și să găsești noi resurse de găsire a echilibrului interior. De evitat conflictul în relația cu partenerul de viață, îndeosebi în ziua de joi, atunci când nu prea mai știi cum să te detașezi de nemulțumirile din relația de mariaj sau de un eventual conflict dintr-un parteneriat, o colaborare, o afacere personală. Fii mult mai prudent la capitolul financiar, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii și ține cont de sfaturile venite din partea familiei. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să pleci într-o călătorie, poate chiar un pelerinaj, pe la locașuri sfinte sau chiar alegi să stai singur, departe de lumea dezlănțuită și să te preocupi de ceea ce îți este cu adevărat pe plac.

Leu
Începi săptămâna cu chef de distracții, de implicare într-o nouă relație de amor. Ai toate șansele să ajungi să dai o nouă conotație unei relații de prietenie cu o persoană de sex opus și să ajungi să descoperi noi trăiri, emoții, dorințe ce par, în prima fază, oarecum confuze. Simți nevoia să trăiești cu pasiune, cu intensitate o relație de amor, oricât de preocupat ai fi de domeniul profesional. Zilele de miercuri și joi îți aduc multă bătaie de cap la locul de muncă, ba chiar existând riscul să te cerți cu un coleg de muncă în ziua de joi. Mare atenție la deciziile pe care le iei în cadrul unui parteneriat și care implică și o sumă mare de bani. Nu te grăbi să dai startul unei colaborări, până când nu deții mai multe informații legate de anumite persoane cu care te-ai decis să colaborezi.

Fecioară
Este vorba despre un început de săptămână pe care, fie că vrei sau nu, îl dedici familiei, activităților gospodărești, renovării sau curățeniei prin casă. Este posibil să revii în locul natal sau să reiei anumite discuții cu părinții. Zilele de joi și miercuri le dedici mai mult relației cu propriul copil sau unei relații de dragoste. Mocnește o stare de nemulțumire profundă în relația cu o persoană de sex opus. Nu este exclus ca aceste nemulțumiri să răbufnească în a doua parte a acestei săpătmâni. Spre sfârșitul săptămânii este foarte posibil ca munca excesivă să te epuizeze, din punct de vedere psihic-emoțional și să refuzi o vizită, o călătorie programată cu ceva timp în urmă. Ultima zi din săptămână ai ocazia să o petreci alături de oameni buni, alături de persoane cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sufletesc.

Balanță
Este un început de săptămână dedicat dialogului cu persoane apropiate încercând să găsești soluții legate de finanțe, de noi modalități pentru a atrage mai mulți bani în bugetul personal. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai chibzuit, mai ales atunci când vine vorba despre petreceri, plimbări, întâlniri cu prietenii. Zilele de miercuri și joi le dedici mai mult familiei, eventualelor reparații prin casă, gospodărie. Ești predispus la accidentări, lovituri datorate agitației, nerăbdării, așa că mare atenție cum mânuiești instrumentele necesare unor reparații. La sfârșit de săptămână ești mult mai atent la o relație sentimentală. Ai ocazia să te joci, să te bucuri de prezența copiilor, chiar dacă nu sunt ai tăi.

Scorpion
Ești preocupat noi modalități în care ai putea face rost de mai mulți bani pentru traiul de zi cu zi. Ești derutat, oarecum speriat încercând să „bați la porți” care se pare că nu se deschid, cu una cu două. Tot ce ai de făcut este să nu îți pierzi speranța și să schimbi din temelii mediul de lucru, să renunți la anumite colaborări, relații de prietenie care ți-au provocat tot felul de pierderi. Zilele de marți și miercuri le dedici comunicării, culegerii de noi infomrțaii care să te ajute în demersurile tale legate de carieră, de găsire a unui (nou) loc de muncă, mult mai avantajos. La sfârșit de săptămână dedici mai mult timp familiei, relației cu părinții și eventual pentru a mai face ordine printre lucruri.

Săgetător
Ești destul de preocupat de aspectele care țin de viața personală pentru a mai fii atent și la nevoile celuilalt sau pentru a reuși să îi fii de ajutor unui prieten care, la rândul lui, este posibil să te fi ajutat în trecut. Ziua de joi te va găsi oarecum nedumerit, nemulțumit de atitudinea unui amic care, cel mai probabil, nu va dori să te ajute într-o problemă. Nu ai decât să privești în propriul suflet și să găsești cea mai bună soluție într-o situație care pare destul de critică. Nu te entuziasma prea tare dacă ți se face o nouă ofertă de lucru, o colaborare ce sună bine, la prima vedere. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi în mediul tău, acolo unde te simți cu adevărat în siguranță.

Capricorn
Avem în față un început de săptămână oarecum epuizant simțindu-te obosit, lipsit de speranță preferând să stai deoparte și să observi ce anume ai de clădit, la ce anume trebuie să renunți pentru a-ți fi mai bine, în plan relațional. Ziua de joi te poate pune într-o situație neclară, una în care în care ești predispus la certuri cu partenerul de viață. Nu ai decât să fii mult mai precaut la ceea ce spui și să eviți confruntările pe față. Stai departe de agitație, de oamenii care îți creează o oarecare stare de disconfort psihic-emoțional. La sfârșit de săptămână te găsești în preajma rudelor apropiate sau porți discuții constructive cu persoane care îți acordă încredere. Joci rolul de bun sfătuitor reușind să fii de un exemplu real pentru ceilalți, în ceea ce privește capacitatea organizatorică și faptul că nu cedezi în fața greutăților acestei existențe.

Vărsător
Este un început de săptămână în care acorzi mai multă atenție unei relații de prietenie care se poate dovedi benefică, pe termen îndelungat. Este posibil să fii invitat la o sărbătoare sau poți avea parte de momente frumoase, petrecute alături de o persoană de la care ai multe lucruri de învățat, vis-a-vis de latura spirituală a vieții. Ziua de marți se poate dovedi a fi plină de învățăminte, de revelații sau de găsire a unui nou sens al propriei vieți. Multe lucruri care îți păreau imposibil de realizat parcă nu mai sunt atât de importante pentru tine reușind chiar să faci o selecție riguroasă. Dai o nouă conotație unei relații, unui proiect pe care l-ai abandonat și iată că acum ai chef, dintr-o dată, să revii asupra lui și să aduci schimbări importante. În ultima zi a săptămânii ai ocazia să îți valorifici resursele de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii materiale de partea ta.

Pești
Vorbim despre un început de săptămână în care dedici mai mult timp carierei dar și aspectelor care țin de rafinarea propriului suflet. Este o perioadă bună pentru a face curățenie în relația cu prietenii dar și pentru a-ți schimba atitudinea, în ceea ce privește relația cu colegii de muncă și chiar cu familia. Ești derutat, în ceea ce privește o relație de colaborare, neștiind prea clar ce să crezi, dacă merită să faci compromisuri, doar pentru a menține „pe linia de plutire” o colaborare care nu ți-a adus beneficii materiale prea mari. La sfârșit de săptămână este recomandat să te preocupi mai mult de propria persoană și să o lași mai ușor cu munca. Ai ocazia să petreci momente romantice, de relaxare, alături de o persoană dragă.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  august 19, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare