Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 14 – 20 mai 2018

horoscop_Berbec
Este posibil să te confrunți cu răsturnări de situație, legate de un contract, banii veniți din muncă proprie. Este o perioadă în care te confrunți cu efectele unor acțiuni din trecut și care vizează un vechi parteneriat sau o afacere personală. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la certuri cu familia sau unul dintre părinți. Se recomandă mai multă prudență în relația cu un grup de prieteni sau organizație din care faci parte.

Taur
Este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Nu ai decât să fii mult mai atent la detalii și să accepți orice propunere de colaborare. Ziua de joi este favorabilă câștigurilor financiare datorate inspirației, creativității și capacității de a negocia în favoarea ta. La sfârșit de săptămână nu te simți confortabil, cât timp ești neînțeles de familie. Preferi să te retragi în muncă reușind astfel să finalizezi un proiect important.

Gemeni
Ești luat prin suprindere de acțiunile vente din partea dușmanilor ascunși. Nu este cazul să te pierzi cu firea și să iei decizii pripite încercând astfel să îți iei revanșa. Este nevoie să acționezi cu chibzuință așteptând un moment prielnic pentru eventuale schimbări în plan profesional. Spre sfârșitul săptămânii se preconizează schimbări care țin de finanțe, poate chiar faci cumpărături care nu erau deja programate.

Rac
Nu terbuie să te mire acțiunile injuste venite din partea unor prieteni. Este posibil să te retragi dintr-un grup, o organizație din care faci parte și să pui capăt definitiv unei colaborări. Este o perioadă în care ai face bine să nu te hazardezi dând curs unei relații de amor pe care preferi să o ții în secret. La sfârșit de săptămână ai ocazia să îți revizuiești atitudinea în relația cu prietenii.

Leu
Se recomandă mai multă prudență, în ceea ce privește schimbările neașteptate ce vizează cariera! Nu te lăsa influențat de promisiuni deșarte venite din partea unor prieteni! Nu ai decât să muncești cu mai multă conștiinciozitate pentru a reuși să ajungi la rezultatele mult dorite de tine. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care te vor ajuta să pui capăt definitiv unor proiecte păguboase.

Fecioară
Este posibil să apară unele probleme neașteptate, care țin de o călătorie în străinătate sau pe parcursul unei călătorii departe de casă. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență la drum! Pot să apară defecțiuni tehnice care țin de mașină. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la o vizită neașteptată din partea unor prieteni. Fii mai atent, atunci când vine vorba despre împărtășirea propriilor proiecte.

Balanță
Ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale cu cineva aflat la mare distanță sau de altă naționalitate. Fii mai prudent în ceea ce privește promisiunile pe care le faci, mai ales atunci când vine vorba despre bani. Nu e cazul să„ dai din casă” orice informație, mai ales dacă este vorba de proiecte în care este implicată și propria familie. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să te reîntâlnești cu vechi prieteni.

Scorpion
Chiar dacă te poți confrunta cu certuri în relația de mariaj, nu ai decât să privești partea bună a lucrurilor, fără să te grăbești să iei decizii importante. Ești foarte hotărât să faci o investiție ceea ce ar putea să îl nemulțumească pe partener. Este posibil să primești susținere financiară de unde te aștepți mai puțin. Evită să faci orice fel de compromis!

Săgetător
Începutul de săptămână este foarte agitat, la locul de muncă, astfel că te poți aștepta la reacții nu tocmai pozitive venite din partea colegilor. Beneficiezi de multă originalitate, inspirație dar și dorința de a fi cel mai bun în plan profesional. Fii mai atent, mai ales dacă lucrezi cu utilaje, computere sau în domeniul IT. Spre sfârșitul săptămânii ești predispus la discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor sau a unui împrumut.

Capricorn
Se anunță schimbări interesante în relația de dragoste. Nu este exclus să fii luat prin suprindere de mesajele venite din partea unei persoane din trecut despre care nu mai știai nimic. Există riscul să te implici în mai multe acțiuni în același timp și să nu reușești să finalizezi mai nimic la timp. Mare atenție, dacă te-ai hotărât să faci o investiție majoră! La sfârșit săptămânii ești predispus la certuri în relația de mariaj.

Vărsător
Ai în față o săptămână plină de dinamism, la capitolul casă, gospodărie putând fi vorba despre o renovare sau o reparație pe care vrei să o faci și necesită cheltuieli destul de mari. Ești agitat, nemulțumit reușind cu greu să te mobilizezi pentru a finaliza anumite activități. Ești foarte solicitat și la serviciu primind tot felul de sarcini de lucru. Este o săptămână în care reușești cu greu să găsești un echilibru între obligațiile profesionale și cele de familie. La sfârșit de săptămână ai face bine să te odihnești mai mult!

Pești
Fii mai prudent în tot ceea ce ține de călătorii, schimb de informații și semnarea de documente oficiale. Nu lăsa lucrurile de azi pe mâine, mai ales dacă este vorba despre familie și obligațiile care țin de propria gospodărie. Ai tendința să te lamentezi încercând să găsești pe alții vinovați pentru eșecurile din viața ta personală. Evită să mai ai așteptări de la alții. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la primirea unei invitații la plimbare venită din partea unei persoane pe care ai cunoscut-o de curând.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  mai 13, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare