Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 5- 11 februarie 2018

HoroscopBerbec – Începutul de săptămână se poate dovedi tensionat în relația cu partener/a de viață. Ai face bine să eviți să neglijezi relația cu partener/a de viață, acordând mai multă atenție relației cu prietenii.
La jumătatea săptămânii este favorizată relația intimă și acțiunile ce țin de bani, de plata unor taxe, impozite. La sfârșit de săptămână ai ocazia să mai îmblânzești oarecum relația de mariaj plecând într-o excursie alături de partener/a de viață. Evită să dai bani cu împrumut prietenilor sau să dai startul unei colaborări ce implică o investiție financiară.
Taur – începutul de săptămână se poate dovedi foarte solicitant din punct de vedere profesional. Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește sănătatea întrucât ești predispus la infecții renale. Nu te angrena în polemici în relația cu partener/a de viață, în intervalul 7-9 februarie, întrucât există riscul să ajungi al ruperea relației de mariaj. E absolut necesar să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine o plimbare departe de casă, în mijlocul naturii, eventual la o mânăstire.
Gemeni – la început de săptămână e posibil să fii bulversat de atitudinea persoanei iubită, neștiind prea clar cum să reacționezi pentru a nu amplifica și mai mult starea de nemulțumire. În zielele de marți și miercuri ai face bine să fii mult mai prudent în relația cu colegii de muncă. Evită să faci compromisuri, fiind important să ții cont de sfaturile venite din partea unui superior. Ziua de vineri ar putea să îți dea programul peste cap datorită agresivității din relația cu partener/a de viață. Ceva mocnește de câteva zile în cadrul relației, așa că te poți aștepta la serioase certuri. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la vești bune legate de bani.
Rac – La început de săptămână ești preocupat de casă, de gospodărie fiind oarecum nemulțumit de faptul că nu ești susținut de familie în treburile gospodărești. În zilele de miercuri și joi ai face bine să nu te agiți prea tare în relația cu propriul copil, întrucât riști să îl îndepărtezi sau să nu reușești să te faci înțeles de acesta. Ziua de vineri nu e tocmai favorabilă sănătății existând riscul să te accidentezi, lovești sau pur și simplu să te simți foarte obosit, extenuat după o perioadă destul de lungă de efort fizic și mental. La sfârșit de săptămână sunt binevenite discuțiile cu o persoană matură, cu mai multă experiență de viață în ceea ce privește relația de mariaj sau o afacere personală.
Leu – la început de săptămână există riscul să intri în conflict cu rudele apropiate. În zilele de miercuri și joi ai face bine să fii mult mai înțelegător în relația cu partener/a de viață întrucât există riscul să ajungi la o separare. Las-o mai ușor cu ego-ul și nu insista să îți dai dreptate cu orice preț. Treci printr-o perioadă nu tocmai ușoară în ceea ce privește relația de cuplu, totul depinde de tine să conștientizezi că și celălalt are nevoie de dragoste și afecțiune, nu doar de critică și reproșuri. Ai tendința să îndepărtezi oamenii care te-au susținut în trecut. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la o atitudine destul de rece, de respingere din partea propriului copil. La sfârșit de săptămână ai face bine să te îngrijești mai mult de sănătate.
Fecioară – începutul de săptămână se poate dovedi destul de neplăcut la capitolul cheltuieli. Ai face bine să nu te hazardezi și să investești într-un nou proiect sau să faci cheltuieli nechibzuite la cererea propriului copil. Mai așteaptă câteva zile și vei găsi soluții mult mai avantajoase. Ziua de miercuri se poate dovedi foarte riscantă în ceea ce privește relația cu colectivul de muncă sau cu colaboratorii. Ai face bine să nu iei decizii acum de colaborare. Vineri e posibil să fii nemulțumit de atitudinea legată de unul din părinți. Sfârșitul de săptămână este favorabil pentru a petrece mai mult timp alături de persoana iubită sau să dezvolți o relație de dragoste alături de o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate.

Balanță – chiar dacă la început de săptămână nu prea te simți bine în cadrul unui anumit anturaj, în zilele de joi și sâmbătă ai face bine să profiți din plin de interacțiunea cu prietenii. Ai șansa să dezvolți o relație frumoasă în plan sentimental, având parte de conversații menite să-ți redea starea de bună dispoziție. La sfârșit de săptămână au loc discuții constructive, cu o persoană mai în vârstă dornică să te ajute să îți împlinești anumite dorințe ce țin de casă.
Scorpion – începutul de săptămână nu e tocmai favorabil pentru a demara anumite acțiuni. Posibil să te simți respins, nedorit într-un anumit mediu, bârfit sau pur și simplu să vrei să te retragi singur în locul tău preferat. Ziua de joi te poate aduce față în față cu unul din părinți, simțindu-te oarecum stingher, nemulțumit de atitudinea agresivă, lipsită de înțelegere la adresa ta. Ziua de vineri nu e tocmai favorabilă cheltuielilor, așa că e posibil să pleci într-o călătorie care nu făcea tocmai parte din program.
Săgetător – începutul de săptămână te pune într-o situație nu prea plăcută în relația cu anumiți prieteni. Va trebui să fii foarte prudent când vine vorba de decizii legate de o călătorie, de încheierea unui contract în zilele de marți și miercuri. Evită să intri în tot felul de contraziceri în relația cu un părinte. La sfârșit de săptămână se mai îndulcește atmosfera în relația cu familia. Ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate.
Capricorn – la început de săptămână ești nemulțumit de reacția unui superior. Atenție însă că există riscul să tragi concluzii pripite, dușmanii ascunși având grijă să lucreze susținut încercând să te denigreze. Nu te lăsa angrenat în bârfe, ci mai bine fii prudent la ce vorbești cu ceilalți. E o perioadă favorabilă în plan financiar atâta timp cât dai dovadă de calm și diplomație în relația cu superiorii. La sfârșit de săptămână ai ocazia să joci rolul de bun sfătuitor pentru oameni mai puțin norocoși.
Vărsător – începutul de săptămână se poate dovedi norocos în ceea ce privește o relație de dragoste cu cineva aflat la distanță. Porți discuții de taină, îți faci planuri de viitor. Atenție însă la ce promiți căci există marele risc să nu îți respecți promisiunea dată acum. Ziua de joi este nefavorabilă pentru a purta negocieri cu un superior, ba din contră, te poți aștepta la tot felul de reproșuri, acuzații venite din partea acestuia. La sfârșit de săptămână te simți trădat de anumiți prieteni. Ultima zi preferi să o petreci mai mult în solitudine.
Pești – începutul de săptămână îți cam dă peste cap planificările legate de bani, de plata unor taxe, facturi. Totul e să nu intri în panică. Ziua de marți este favorabilă pentru a relua legătura cu o persoană aflată la distanță. Atenție la ziua de marți când e posibil să ai probleme într-o călătorie la drum lung. Vineri ai face bine să nu te iei la contraziceri cu șeful pentru că nu faci decât să atragi și mai multe probleme și să te alegi eventual cu sancțiuni. În ultima zi de săptămână ai ocazia să stai de vorbă cu un/o prieten/ă care va veni cu sfaturi valoroase, ba chiar ai ocazia să îți faci anumite strategii legate de un proiect important pentru tine.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  februarie 4, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare