Giurgiuvenii sunt sfătuiţi să urgenteze racordarea la reţeaua de gaze

primarie

Primăria Municipiului Giurgiu solicită giurgiuvenilor din zona de V și N-V a orașului care nu s-au racordat încă la rețeaua de gaze, dar care au în intenție acest lucru, să facă demersurile necesare racordării cât mai curând posibil și într-un număr cât mai mare. Urgența este dată de faptul că municipalitatea lucrează în prezent la un amplu proiect de reabilitare a străzilor cuprinse în zona Sloboziei – Ramadan – Alexandriei – Ghizdarului – Bălănoaiei – Cărămidari, iar, odată asfaltate aceste străzi, nu va mai fi permisă spargerea carosabilului sau a trotuarelor pentru introducerea rețelelor tehnico-edilitare.

Pentru unele străzi din aceste zone operatorul Wirom Gas a primit deja solicitări de racordare la sistemul de distribuţie a gazelor. Tronsoane aflate pe străzile Prunaru, Cireșului, Ialomicioarei și Oltului se află deja în execuție, alte tronsoane, de pe fdt. Panduri, intr. Mureș, fdt. Cireșului, str. Ancorei și str. Crișului, se află în faza de obţinere a autorizaţiei de construire. De asemenea, tronsoane aflate pe străzile Salcâmilor, Austrului, intr. Fragilor și Biruinței1 îndeplinesc condiţiile necesare extinderii reţelei şi se va trece în curând la faza de obţinere a avizelor și autorizaţiilor necesare începerii lucrărilor.

Există însă multe străzi unde numărul celor interesaţi de racordarea la gaze este prea mic pentru ca operatorul de gaze să aducă reţeaua de gaze din fonduri proprii. Dacă locuitorii de pe aceste străzi nu se racordează la reţeaua de gaze până la începerea lucrărilor de reabilitare a străzilor, vor trebui să aştepte până la expirarea termenului de garanţie a lucrărilor de asfaltare.


Publicat  :  septembrie 26, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare