Giurgiuvenii sunt așteptați din nou la plantare în Pădurea Comunitară Cama

Romania-Planteaza-Mai-Mult_verde

Giurgiuvenii iubitori de natură sunt invitați sâmbătă, 18 noiembrie, la Giurgiu, pe malul drept al canalului Cama (Voestalpine) să petreacă o zi în aer liber alături de prieteni și familie.

Asociația MaiMultVerde continuă plantările în Pădurea Comunitară Cama și caută voluntari implicați și hotărâți care să ajute la plantarea a 10.000 de puieți din diverse specii, în cadrul campaniei „România plantează pentru mâine” susținută de OMV Petrom.

„Pentru că ne propunem mai mult decât simple acțiuni de plantare și igienizare, ne dorim să construim o comunitate dedicată naturii în jurul Pădurii Cama formată din giurgiuveni dornici să-și petreacă timpul liber în natură, bucureșteni pasionați de turism alternativ, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, școlilor, companiilor și organizațiilor nonguvernamentale.” spun reprezentanții MaiMultVerde

Îndemnul organizatorilor sună așa:
Vino să vezi ce am făcut până acum la Giurgiu și să ne bucurăm împreună de o zi relaxantă în mijlocul naturii.
* plantăm copacii viitoarei păduri urbane din Giurgiu
* ne antrenăm cu muzică bună (DJ Set live)
* facem picnic pe malul apei

Doritorii sunt așteptați începând cu ora 9.00 pe malul drept al canalului Cama (intrare din strada Voestalpine). Pentru giurgiuvenii care își doresc să participe la acțiunea de plantare dar nu pot ajunge la locul stabilit, Asociația MaiMultVerde pune la dispoziție transport de la Turnul cu ceas din Giurgiu, între orele 9.00-9.30.


Publicat  :  noiembrie 9, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare