Giurgiuvenii îşi pot alege candidatul pentru primărie!

Tema principală a disputelor politice din această toamnă sunt sondajele interne realizate de către cele mai importante partide politice, PSD şi PNL, pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu la alegerile din 2016.
Ambele organizaţii au câte doi pretendenţi la candidatură: Nicolae Barbu şi Alexandru Vladu la PSD şi Nicolae Florian şi Noruţ Stanisteanu la PNL.
Deoarece sunt încă dispute pentru stabilirea institutelor de cercetare care urmează să realizeze sondajele, iar ” combatanţii ” se bănuiesc reciproc de ” jocuri de culise”, am decis să lansăm şi noi un sondaj pe tema candidaţilor pentru funcţia de primar la alegerile 2016.
Precizăm faptul că acest sondaj nu are pretenţia unei cercetări sociologice, fiind doar o testare liberă a intenţiei de vot a cititorilor noştri.
Deoarece am primit mai multe întrebări în ultimele zile pe această temă, trebuie să menţionăm faptul că de pe un IP se poate vota o singură dată. Este singura modalitate prin care se poate bloca votul multiplu.
Sondajul se va desfăşura până în momentul în care partidele îşi vor anunţa în mod oficial candidaţi, cel mai târziu la începutul lunii decembrie.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare