Gheorghe Neagoe a redevenit patronul Televiziunii Muntenia!

muntenia

Începând cu 1 ianuarie, Televiziunea Muntenia a revenit în administrarea unuia dintre foştii proprietari, este vorba despre avocatul Gheorghe Neagoe, fost prim-procuror pe lângă judecătoria Giurgiu.
De-a lungul anilor, Televiziunea Muntenia a cunoscut numeroase schimbări de acţionariat, cu patroni mai mult sau mai puţin la vedere: Victor Boiangiu, Gheorghe Neagoe, Viorel Teodorescu,Alin Stanciu.
Printr-o mişcare pe care preşedintele PNL Vasile Mustatea a considerat că este în favoarea sa, dorind să aibă o televiziune pentru alegerile din 2016, Muntenia a fost preluată de Gheorghe Neagoe.
Vasile Mustatea s-ar putea să aibă însă o mare surpriză, când va descoperi cât de adevărat este proverbul românesc:”Nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine… trebuia să fie.”
După ce a preluat televiziunea şi a numit un nou administrator, noul proprietar a dovedit o mare deschidere faţă de primarul Nicolae Barbu.
Primarul a solicitat chiar un necesar de materiale pentru buna funcţionare a televiziunii.
Astfel, televiziunea pe care Vasile Mustatea şi-o dorea a lui, a devenit peste noapte televiziunea lui Nicolae Barbu.
Cum a devenit televiziunea Muntenia una dintre cele mai tranzacţionate afaceri din Giurgiu, în baza la ce document a redevenit aceasta în proprietatea lui Gheorghe Neagoe, care este implicarea preşedintelui Consiliului judeţean în această preluare, veţi afla peste câteva săptămâni, într-un amplu interviu în Giurgiupesurse.ro. Acestea nu vor fi singurele dezvăluiri.


Publicat  :  ianuarie 9, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare