Gheorghe Breazu -un primar iubit de către locuitorii comunei Putineiu!

10881520_10202191386345764_6697086315275108133_n
Chiar înainte de sărbători, Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu a reuşit să facă un cadou mult aşteptat pentru locuitorii din satul Hodivoaia: punerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă potabilă în localitate.
Este un proiect pentru care primarul Gheorghe Breazu a muncit cu pasiune în ultimele luni. În primul rând a trebuit să acopere datoriile de peste 12 miliarde de lei, lăsate de fostul primar Fane Gâdea, la lucrări executate, dar neachitate.
Apoi a încercat să găsească fonduri pentru continuarea lucrărilor. A reuşit, printr-un proiect finanţat de Ministerul Dezvoltării:” Acest proiect, în valoare de 60 de miliarde lei lei, a fost o iniţiativă a mea. Într-o bună colaborare cu firma care a implementat proiectul am reuşit să-l finalizam într-un timp record, 3 luni. În satul Putineiu întreaga reţea de alimentare cu apa este realizată, la fel şi în Hodivoaia, la anul vom încheia şi în satul Vieru.
Sunt fericit şi pentru faptul că am reuşit să schimb puţin mentalitatea, am vrut să arată că, pentru mine, locuitorii din toate cele trei sate trebuie să fie trataţi în mod egal. Fie că locuieşti în Putineiu, Hodivoaia, Vieru ai aceleaşi nevoi, aceleaşi dorinţe. Voi continua pe aceiaşi linie şi în continuare”.
La evenimentul, la care au participat Cristian Marciu, vicepreşedintele Consiliului judeţean şi Nicolae Barbu, primarul municipiului Giurgiu, Gheorghe Breazu şi-a anunţat şi principalele priorităţi pentru anul viitor: pietruirea străzilor şi continuarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor în comună.
Toate aceste realizări sunt simţite în primul rând de către locuitorii din localitate. Mai în glumă, mai în serios, un bătrân din Hodivoia spunea:”Dacă finalizează şi cu străzile, eu o să merg din poartă în poarta să propun să-i facem o statuie primarului.La câte a făcut pentru noi şi să vrea nu-l mai lăsăm noi să nu ne fie primar în continuare!”


Publicat  :  decembrie 22, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare