Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu: Am terminat dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat din comisiile de buget, finanțe reunite

Gabriela Horga

Tocmai am terminat dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat din comisiile de buget, finanțe reunite. Am aprobat trei amendamente importante pentru Giurgiu și am reușit finanțarea a trei proiecte pentru locuitorii județului.
Amendamentele pe care le-am depus la legea bugetului, împreună cu colegii parlamentari din PNL Giurgiu, Toma Petcu și Alexandru Andrei, vizează realizarea unor proiecte necesare pentru modernizarea județului Giurgiu, astfel:
– Am solicitat suma de 800.000 de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a școlii din comuna Colibași. Proiectul este în valoare de 10.848.365 de lei, din care finanțarea din fonduri europene este de 5.149.925 de lei, restul fiind contribuție proprie care nu se poate asigura integral de la bugetul local. Suplimentarea creditelor bugetare va asigura finalizarea acestui proiect, necesar pentru asigurarea unei educații de calitate și reducerii abandonului școlar.
– Am solicitat suma de 825.000 de lei pentru proiectul de reparare a drumului comunal DC 81, segmentele străzilor Linia Mică și Linia Mare, comuna #Vânătorii Mici. Proiectul este necesar pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii comunale, astfel încât să se asigure circulația în interiorul comunei în condiții de siguranță și confort pentru locuitorii din zonă.
– De asemenea, am propus alocarea sumei de 625.000 de lei pentru drumurile comunale din comuna Herăști.


Publicat  :  decembrie 13, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare