Frumos, elegant – foştii PDL-isti îi aşteaptă „după blocuri” pe PNL-isti!

Mustatea-Candidaturi (2)

” Deocamdată, nu am avut o discuţie la nivel de PNL.Personal, îmi doresc să mai candidez pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliul judeţean.
Referitor la candidatură pentru primăria municipiului Giurgiu, eu am declarat public de mai multe ori că îl susţin pe Dumitru Beianu”, aceasta este declaraţia copreşedintelui PNL Giurgiu Vasile Mustatea, care a stârnit un val de nemulţumiri în rândul colegilor proveniţi din rândul PDL.
Printr-un comunicat de presă, Nelu Simion, copreşedintele Organizaţie municipale, îşi arata revolta, faţă de aceste declaraţii:”În urma conferinţei de presa din 16 ianuarie 2015, dl. Preşedinte Vasile Mustatea a anunţat că doreşte să candideze pt. a doua oară la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean şi că îl va susţine şi pe dl. Dumitru Beianu la funcţia de Primar în anul 2016.
Urmare acestor candidaturi anunţate, membrii organizaţiei PDL se întreabă dacă ai noştrii colegi doresc şi funcţia de prefect, vicepreşedinţi de CJ, viceprimarii şi subprefecţi???!!! ”
Vasile Mustatea spune că declaraţia sa reprezintă doar un punct de vedere personal şi nu implică o decizie la nivelul partidului:” Eu mi-am precizat punctul de vedere. Am spus că îmi doresc o nouă candidatură şi am întărit ce am susţinut mereu: Dumitru Beianu este persoana din PNL ce-a mai pregătită şi cu cele mai mari şanse de a câştiga primăria Giurgiu. Am spus asta de nenumărate ori, deşi observ acum că Beianu nu mai este el la fel de sigur că vrea să candideze. Nu am spus că partidul a stabilit că voi fi eu sau Beianu candidaţii, ci că asta îmi doresc”
Gheorghe Ştefan, copreşedinte PNL spune că Nelu Simion nu s-a consultat cu el înainte să transmită comunicatul, dar, în mare parte, împărtăşeşte opiniile preşedintelui de la municipiu:” Este punctul lui de vedere, nu s-a consultat cu mine, dar pot să spun că-i împărtăşesc opinia. Este prematur să vorbim acum despre funcţii, suntem în opoziţie şi trebuie să construim, nu avem ce să împărţim. Vom adopta şi la nivel local aceleaşi principii că la nivel naţional, totul se va stabili în urma negocierilor. Nu putem vorbi acum despre nici un fel de candidatura, Consiliu judeţean, primărie, nu este nimic stabilit. Fiind inginer de profesie, consider că toate candidaturile trebuie să le stabilim doar în urma unor sondaje realiste şi aprofundate”.


Publicat  :  ianuarie 20, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare