Exclusiv: Legăturile dintre senatorul Răzvan Cuc şi soţia patronului Incineratorului de Deşeuri Periculoase

 

Razvan Cuc+ Olivia Fadel-finalÎncă de când a izbucnit, în primăvara acestui an, scandalul legat de construirea la Giurgiu a unui incinerator pentru deşeuri medicale periculoase şi nepericuloase, deşeuri animaliere şi produse expirate farmaceutice şi alimentare, întrebarea esenţială a fost: Cine se află în spatele acestui proiect?
Majoritatea am încercat să aflăm răspunsul la  întrebare privind doar către fraţii Fadel Mohamad şi Fadel Neamet- Dana, patronii firmei FRIENDLY WASTE ROMÂNIA, făcând abstracţie de persoana cu adevărat importantă din această afacere: Fadel ( fosta Ardelean) Olivia, soţia lui Fadel Mohamad.

Poftiţi pe Calderon, la baclavale şi caimac!
Aceasta este deviza patiserii de pe Jean Luis Calderon nr. 56, în sectorul 2, deţinută de către Fadel Abbas şi Fadel Camelia, părinţii lui Fadel Mohamad şi Fadel Neamet- Dana.
Fadel Mohamad este căsătorit cu Fadel ( fostă Ardelean) Olivia. Olivia Fadel este absolventă a Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București,  Facultatea de Farmacie. În vara acestuia an, Olivia Ardelean Fadel a absolvit un master la SNSPA, cu tema „CONTRIBUŢIA DIGITALIZĂRII INSTITUŢIILOR DE NIVEL CENTRAL LA CREŞTEREA CALITĂŢII GUVERNĂRII STATALE”.
În anul 2016, după rezidenţiat, Olivia Fadel este angajată pentru scurt timp la Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.
În anul 2017, Olivia Fadel îşi schimbă locul de muncă şi devine consilier personal la Cabinetul Ministrului Transporturilor.declaratie avere Olivia Fadel Ministerul Transporturilor
Cine era ministrul transporturilor pe care-l consiliază Olivia Fadel? O persoană binecunoscută giurgiuvenilor, Răzvan Cuc, fost deputat de Giurgiu şi fost ministru al transporturilor, în prezent senator de Neamţ.olivia fadel-APDF
În acelaşi an în care devine consilieră a lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor, Olivia Fadel este numită MEMBRU PROVIZORIU în Consiliul de Administraţie al CN APDF Giurgiu, o societate aflată în subordinea Ministerului Transporturilor. Putem spune că Răzvan Cuc este omul care-i influenţează decisiv cariera Oliviei Fadel.
Nu ştim dacă aceasta a mai rămas în ministerul transporturilor şi după ce Răzvan Cuc nu a mai fost ministru, cert este ca o regăsim în prezent pe Olivia Fadel ca angajată a Parlamentului României. Olivia Fadel camera deputatilorAceasta este consiliera deputatei PSD de Bihor, Steluţa-Gustica CĂTĂNICIU, coordonator al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţie şi Petiţiilor.
Aşadar, Olivia Fadel, apropiată lui Răzvan Cuc, este soţia lui Mohamad Fadel, unul dintre patronii firmei FRIENDLY WASTE ROMÂNIA, care intenţionează să construiască la Giurgiu un Incinerator care pune în pericol sănătatea tuturor giurgiuvenilor.
În loc de PS:
1. Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, prima instituţie unde a lucrat Olivia Fadel, este o agenţie guvernamentală aflată chiar în subordinea Ministrului Sănătăţii.
2. Am încercat să aflăm şi un punct de vedere al senatorul Răzvan Cuc în legătură cu acest subiect, însă, până la publicarea articolului, nu am primit un răspuns din partea acestuia.

3. Legătura dintre Fadel Olivia şi Giurgiu nu este doar Răzvan Cuc. Mai sunt şi alţii. Astăzi am servit doar baclavaua, timpul va scoate la suprafaţă şi caimacul!


Publicat  :  septembrie 18, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare