Exclusiv: Florentina Stănculescu este noul prefect de Giurgiu

Florentina Stanculescu

În data de 22 noiembrie anul trecut, anunţam faptul că Florentina Stănculescu, director executiv în cadrul Consiliului judeţean Giurgiu, este susţinută de către PSD Giurgiu pentru funcţia de prefect. (https://giurgiupesurse.ro/breaking-news-psd-ul-va-avea-prefectul-de-giurgiu/)Marian-Mina-1
Peste o săptămână, acest lucru a fost confirmat şi de către liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina.
Timpul a trecut, numirea noului prefect a urmat procesul legal de avizare, fapt care a dat naştere la numeroase zvonuri.
Deputatul Marian Mina a afirmat public în nenumărate rânduri că rămâne ferm în decizia de susţinere pentru Florentina Stănculescu. Acest lucru se va întâmpla în următoarea şedinţă de guvern.
Potrivit unor informații de ultim moment, pe surse, astăzi, 26 ianuarie, se va analiza un proiect de hotărâre a Guvernului privind eliberarea doamnei Aneta Matei din funcția de prefect al județului Giurgiu, precum și un proiect de hotărâre a Guvernului privind numirea doamnei Florentina Stănculescu în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu.12
Deşi mulţi lideri PNL Giurgiu s-au opus acestei numiri, Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a dat dovadă că îndeplineşte ceea ce spune şi realizează obiectivele propuse.


Publicat  :  ianuarie 26, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare