Exclusiv: Dan Motreanu a anunţat că renunţă la şefia PNL Giurgiu

PNL colaj

În cadrul unei şedinţe a conducerii PNL Giurgiu, ce s-a desfăşurat sâmbătă, 4 ianuarie, europarlamentarul Dan Motreanu a anunţat că renunţă la conducerea organizaţiei judeţene.
Decizia a fost motivată prin conflictele, unele dintre ele devenite publice, dintre persoanele cu funcţii de conducere în cadrul PNL Giurgiu: ” Am ştiu încă de la început că organizaţia Giurgiu este una cu mari probleme, dar ce se întâmplă aici depăşeşte orice imaginaţie. În loc să atacăm adversarii politici, noi suntem într-un permanent conflict intern”, le-ar fi spus Dan Motreanu liberalilor giurgiuveni.
Întrebat fiind de către cei prezenţi dacă este adevărată informaţia, tot mai vehiculată în ultimul timp în spaţiul public, că deputatul Toma Petcu o să vină preşedinte la PNL Giurgiu, Dan Motreanu a răspuns: Categoric, nu!
Acesta a prezentat trei variante pentru stabilirea preşedintelui organizaţiei judeţene: desemnarea unui preşedinte interimar din interiorul organizatei, alegeri interne, fie numirea unui preşedinte de către conducerea centrală a partidului.
Sursele noastre spun că o decizie este posibil să fie luată luni, 6 ianuarie, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, urmând să fie numit preşedinte interimar un apropiat al premierului Ludovic Orban.


Publicat  :  ianuarie 5, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare