Exclusiv: Cătălin Corbea a decis să candideze independent la primărie

drum-corbea-3

În urmă cu aproximativ trei luni, Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, promitea că, la începutul toamnei, o să anunţe care sunt deciziile pe care le-a luat în legătură cu viitorul său politic şi administrativ.
Astăzi, 4 septembrie, Cătălin Corbea a declarat că a decis să candideze independent:
„Din nefericire, toate echipele politice au demonstrat faptul că, după mai mulţi ani de guvernare, au uitat care le sunt priorităţile, pentru ce au fost aleşi. Interesele personale şi de grup au fost puse mai presus decât interesele cetăţeanului, ale comunităţii care i-a desemnat să-i reprezinte.
Niciun partid politic nu a făcut excepţie de la această regulă. Acesta este principalul motiv care m-a determinat să i-au decizia unei candidaturi independente. Un primar este obligat, prin încrederea acordată de către alegători, să hotărască ce este mai bine pentru comunitate
În situaţia actuală, în care încrederea oamenilor în partide şi liderii politici este total compromisă, consider că un primar care nu este înregimentat politic poate să reprezinte mult mai bine comunitatea care-i acordă votul.
Decizia mea este una definitivă. „
Primarul comunei Prundu spune că nu are vreo obligaţie faţă de PSD, în condiţiile în care localitatea pe care o conduce nu a primit în ultimii ani finanţare pentru proiectele de dezvoltare a localităţii:
” Sunt mulţi care au spus că Prundu a fost o comună favorizată. Sunt doar legende, în trei ani şi jumătate, comuna Prundu nu a avut finanţat vreun proiect din fonduri guvernamentale.Au fost decât promisiuni, atât. Prin definiţie, parteneriatul, fie el şi politic, însemna un câştig reciproc. Liderii politicii doar promit, pentru acest motiv am luat decizia unei candidaturi independente”

” Ştiu că nu de unde, ci unde o să candidez, este întrebare la care trebuie să răspund. Oamenii se întreabă şi mă întreabă. Este încă devreme să îmi anunţ oficial candidatura ca independent pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. O să vină şi acel moment.”| ne-a mai declarat Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu


Publicat  :  septembrie 4, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare