Exclusiv: A fost găsit pistolul furat din casa senatorului Niculae Bădălău! Un consilier judeţean PNL implicat.

costu litrasuDupă  9 luni de la spargerea de către hoţi a casei senatorului Niculae Bădălău, se pare că pistolul furat, a fost găsit. Dintr-o simplă întâmplare.
În urmă cu aproximativ o lună, pe raza comunei Chiajna a avut loc un conflict violent. Au fost implicaţi consilierul judeţean PNL de Ilfov Ofiţeru Cornel Constantin, zis Mamutu, fiul acestuia, poreclit Halbă şi Constantin Raicu, zis Costy Litraşu.mamutu
Costy Litraşu, fost boxer de performanţă la clubul Steaua, a fost reţinut în anul 2010 pentru tentativă de omor calificat deosebit de grav şi este cunoscut ca făcând parte din anturajul lui Sile Cămătaru şi Nuţu Camataru. Litraşu este legat de oraşul Bolintin Vale prin prietenia cu Marian Boxeru.
În urma percheziţiilor desfăşurate în acest caz, au fost descoperite două pistoale şi o armă de vânătoare. Unul dintre pistoalele găsite se pare că este cel furat din casa liderului PSD Giurgiu:
” Cercetările nu sunt încă finalizate, nu au fost efectuate toate expertizele, dar sunt şanse 80 % ca unul dintre pistoale să fie cel furat din casa senatorului. Din primele declaraţii, pistolul a fost vândut, ajungând la persoanele implicate în acest caz după ce a fost cumpărat de pe piaţa neagră a armelor”, spun surse din cazul anchetei.
Dosarul a fost instrumentat de către procurorul Baraş Iulian, de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, care ar fi solicitat să nu apară niciun fel de informaţii publice despre acest caz.
Procurorul hashtag, care apare pe lista „acoperiţilor “din Justiţie, a obţinut decât controlul judiciar pentru persoanele implicate, cu toate că Constantin Raicu are un trecut infracţional bogat şi violent.
Acesta a fost şi ultimul caz instrumentat de către procurorul Baraş, în data de 19 iulie fiind numit, printr-un decret semnat de către preşedintele Iohannis, judecător la Judecătoria Giurgiu.

Vom reveni cu amănunte!


Publicat  :  august 8, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare