EXCESUL DE FANTEZIE, DUCE CHIAR LA PUŞCĂRIE

inima“Bună seara ,vreau un Espresso, un Dom Perignon şi un mesaj pe Whatsapp. Mulţumesc.”
Pare o comandă firească pentru un club, loc unde se consumă şampanie, cafea şi unde se comunică prin aplicațiile informatice. Nu aceasta este însă realitatea. Este o comandă de droguri, droguri grele, ecstasy. Pentru a ușura comunicarea şi a le face mai atractive, traficanţii de droguri produc comprimate de ecstasy care au forma şi stanța unor mărci celebre de băuturi, cafea, automobile. Apoi le colorează. Şi nu oricum. În roz, roşu, galben, verde, cât mai atractiv, apoi la adaugă o garnitură din “iarba”. Asta da exces de fantezie!
Pastilele de ecstasy se vând în cluburi. Ele sunt droguri sintetice foarte puternice care “prăjesc” minţi şi te bagă în mormânt.2
Săptămâna trecută polițiștii antidrog din București i-au lovit puternic pe acești traficanți ,executând cinci prinderi în flagrant, doua percheziţii şi noua mandate de arestare. Recolta a fost bogată, fiind confiscate peste 1000 de comprimate de ecstasy, 1200 grame de canabis, 25.600 lei, cântare electronice, mărunțitoare şi multe telefoane mobile. Acum, traficanții de droguri își pot folosi excesul de fantezie… la sculptură în săpun.


Publicat  :  octombrie 22, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare