Echipa PSD Giurgiu a început în forţă campania electorală pentru parlamentare

PSD 1

Candidaţii PSD Giurgiu pentru Camera Deputaţilor şi Senat au dat startul campaniei electorale, vineri, 6 noiembrie, în municipiul Giurgiu. Sâmbătă şi duminică, echipa PSD Giurgiu a mers în Stăneşti, Răsuceni, Floreşti-Stoeneşti şi Găiseni.

PSD 2

Robert Cazanciuc şi Constantin Basangiac (candidaţi pentru Senat), Marian Mina şi Cristina Elena Dinu(candidaţi pentru Camera Deputaţilor), însoţiţi de mai mulţi colegi social-democraţi şi susţinători, au împărţit materiale electorale şi au stat de vorbă cu toţi giurgiuvenii pe care i-au întâlnit.
„Oamenii sunt îngrijoraţi, sunt speriaţi şi nu ştiu ce le rezervă ziua de mâine. Sunt complet nemulţumiţi de felul în care Guvernul Orban gestionează sau, mai bine spus, NU gestionează, problemele ţării, începând cu pandemia şi culminând cu economia României! Toate măsurile îi afectează în mod negativ pe români, implicit pe giurgiuveni.

Este un adevărat haos în ţara noastră şi cei care ne conduc acum, în loc să soluţioneze problemele, iau doar măsuri aberante, fiind preocupaţi doar să pună mâna pe toată Puterea! Partidul Social Democrat vine în faţa oamenilor cu un program de guvernare viabil, cu măsuri bune, clare şi implementabile, în toate domeniile de activitate.PSD 3
Despre toate acestea discutăm cu giurgiuvenii. Le ascultăm toate doleanţele şi le prezentăm soluţiile noastre. Pentru că, întotdeauna, Partidul Social Democrat a reparat tot ceea ce au stricat guvernele de dreapta! Iar PSD Giurgiu vine în faţa oamenilor cu o echipă de profesionişti, cu oameni care au demonstrat deja că vor şi pot face lucruri bune pentru judeţul nostru, pentru România! Le mulţumim giurgiuvenilor pentru că ne primesc cu încrederea că doar PSD le poate oferi siguranţa unui trai mai bun!”, transmit reprezentanţii PSD Giurgiu.PSD 4

Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020


Publicat  :  noiembrie 10, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare