Dumitru Beianu şi Adrian Anghelescu au depus jurământul în prezenţa premierului Ludovic Orban

DSC04697

Joi, 22 octombrie, au avut loc şedinţele de constituire pentru noul Consiliul judeţean şi municipal.
Premierul Ludovic Orban a fost prezent atât la la învestirea în funcţie a noului primar PNL al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, cât şi a preşedintelui Consiliului judeţean, Dumitru Beianu.
DSC04641

„Vreau să vă felicit pentru alegerea în funcţiile de consilieri locali, de asemenea să-l felicit pe domnul primar că a reuşit să câştige această competiţie electorală, în condiţiile în care nu se aşteptau foarte mulţi, să-i spun că, de fapt, învestirea ca primar este începutul unei munci deosebit de grele pentru a pune în practică proiectele şi programele prezentate în faţa cetăţenilor. Iar rostul prezenţei mele aici este acela de a transmite un mesaj foarte clar, că Guvernul pe care îl conduc este partener al autorităţilor locale din municipiul Giurgiu şi, evident, din judeţul Giurgiu, pentru proiectele care sunt importante pentru dezvoltarea municipiului Giurgiu, pentru a creşte nivelul de viaţă şi pentru a reuşi o dezvoltare economică cât mai rapidă. Contaţi pe noi, domnule primar, vă aşteptăm cu uşa deschisă şi gata să sprijinim proiectele importante!”, a declarat premierul Ludovic Orban.

DSC04672
Acelaşi mesaj de susţinere a fost transmis de către premier şi pentru noul preşedinte al Consiliului judeţean, Dumitru Beianu:
„Dumitru Beianu nu este un novice în această funcție, știe foarte bine ce are de făcut și are un program extrem de serios, pentru care va primi sprijin de la Guvern.
De câte ori vin la Giurgiu, am o tresărire, legată de situația podului de la Grădiștea și profit de ocazie să vă asigur că cea mai veche cale ferată din România – Giurgiu-București – va redeveni funcțională.
De asemenea, în atenția noastră se află și Portul Giurgiu, care are nevoie de investiții semnificative.
Vă asigur că veți avea în Guvernul României un partener în rezolvarea tuturor problemelor județului Giurgiu!”DSC04689
Echilibru şi prioritizarea proiectelor destinate dezvoltării judeţului nostru, sunt câteva dintre scopurile noului preşedinte al Consiliului judeţean:
” Este un moment important pentru județul Giurgiu, dar și un moment dificil, prin care trece întreaga societate românească, în contextul pandemiei, iar noi trebuie să păstrăm un echilibru.
Ne vom strădui ca totul să fie bine, iar Consiliul Județean va fi o instituție deschisă tuturor giurgiuvenilor, făcând tot ce este posibil pentru rezolvarea problemelor acestora, probleme care nu sunt nici puține și nici ușoare, în condițiile în care 75% din populația județului trăiește în mediul rural, unde este nevoie de investiții în infrastructură și utilități.
Îi asigur pe toți giurgiuvenii că vor avea un sprijin constant în Consiliul Județean, mai ales că avem acum alături atât premierul țării, cât și singurul europarlamentar din județ,Dan Motreanu, care ne vor sprijini, fără îndoială.
Vă asigur că aveți, acum, la Consiliul Județean o echipă determinată, care nu va înșela așteptările giurgiuvenilor!”, a spus Dumitru Beianu în intervenţia sa.


Publicat  :  octombrie 22, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare