Dumitru Beianu, DREPT LA REPLICĂ

drept-la-replica1

Subsemnatul, am sunat la tel. d-lui Cimpoeru, care a avut o atitudine surprinzător de împăciuitoare, subliniind că atunci când este vorba despre bani și datorii (exprimare aproximativă…), nu-i face plăcere să pună întrebări. Că a fost înainte sau nu de publicare, nu contează. Nici ce scrie în material, referitor la o chestiune din 2020 nu contează pentru mine, dar fac câteva precizări pentru persoane parțial interesate sau plictisite de asemenea subiecte:
Da, am semnat contracte însumând sute de milioane de euro în calitate de președinte CJG și am datorii.
Împrumutul respectiv, ca toate datoriile mele, figurează în vechea declarație de avere, dar nu mai figurează în următoarea deoarece avea scadență în anul în care a fost semnat.
În mare parte a fost achitat din suma de bani returnată de AEP candidaților pentru alegerile locale.
Am o dispută cu persoana menționată doar pe subiectul penalităților de întârziere exagerat de mari, dacă pot face mențiunea că am avut și o înțelegere verbală nerecunoscută ulterior.
Va decide instanța cine are dreptate. Păcat că giurgiuvenii nu pot decide în cunoștință de cauză, la momentul potrivit, pentru că multe informații relevante despre candidați sunt ținute sub tăcere chiar de presa “agresivă”. Una dintre aceste informații certe spune că numai colecția de pantofi sport a probabilului finanțator al acestui articol valorează 100.000 euro, el fiind bugetar consecvent. Norocul celorlalți că legea nu-l obligă să-i treacă în declarația de avere căci ar fi indispus teribil comunitatea noastră obișnuită să muncească pentru orice venit.


Publicat  :  iunie 28, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare