Drept la replică

drept-la-replica1

Fata de continutul articolului ,,Pohta ce-am pohtit: Iliescu a revenit la ,,butoanele’’PNL Giurgiu’’ publicat la data de 8 octombrie 2019 pe link-ul http://giurgiupesurse.ro/pohta-ce-am-pohtit-iliescu-a-revenit-la-butoanele-pnl-giurgiu/
In scopul corectei informari a publicului va solicit sa publicati de indata continutul prezentului drept la replica:
Aspectele invocate de catre dumneavoastra in cadrul articolului din data de 8 oct0mbrie 2020 sunt neadevarate si profund vatamatoare la adresa imaginii subsemnatului, expunandu-ma nu doar oprobiului public , ci chiar unei posibile investigatii penale.
Doresc sa subliniez faptul ca NU a existat vreo intalnire intre subsemnatul si Ludovic Orban nici in ziua alegerilor la care faceti referire si nici in perioada urmatoare. Mai mult, pot face dovada faptului ca subsemnatul nici macar NU ma aflam in tara in respectiva perioada. NU a existat vreo discutie de genul calomniilor la care faceti referire dumneavoastra si care sa il priveasca pe numitul Dumitru Beianu sau vreo implicare a subsemnatului in actionariatul sau in achizitionarea vreunui trust de presa.
Totodata, va precizez ca resping categoric si acuzatiile dumneavoastra nefondate referitor la alte persoane care m-ar sustine in vreo ,,investitie substantiala ‘’ in cadrul PNL Giurgiu.

Va solicit sa publicati de indata prezentul drept la replica, articolul dumneavoastra creandu-mi grave prejudicii, in caz contrar urmand sa ma adresez instantei de judecata competente.
02.11.2020 ILIESCU ADRIAN STEFAN,


Publicat  :  noiembrie 3, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare