DRAGOBETELE A FOST SĂRBĂTORIT LA CENTRUL DIN MIRONEȘTI

D

Persoanele vârstnice instituționalizate în Centrul din localitatea Mironești, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au fost vizitate sâmbătă, 19 februarie 2022, de voluntari ai Asociației Oameni, Valori, Fapte.
7 (2)“Dragobetele-iubirea nu are vârstă a fost tematica întâlnirii în prag de primăvară; cu voie bună și multă bucurie am demarat activitățile din acest an desfășurate împreună cu seniorii la Centrul Mironești. Primele semne ale apariției Primăverii au fost marcate cu multe buchețele de flori colorate, meșteșugite împreună, printre povești și melodii de dragoste. Și cum i-am încurajat deja pe seniori să își imagineze și să creeze lucruri nemaifăcute și nemaigândite până acum, s-au împodobit ca de sărbătoare cu fluturi colorați, inimioare și flori pe față, pe mâini, pe haine, așa încât Primăvara din suflete a evadat acolo, în acea încăpere.Totul a fost asezonat cu prăjituri delicioase, fructe proaspete și sucuri“, a declarat Beatrice Culda, președinte al Asociației Oameni, Valori, Fapte.
Prima întâlnire din anul 2022 a adus în dar seniorilor și fotografii încântătoare de la ultimele activități, fie în albume personale, fie pe panouri care au împodobit pereții sălii de mese. 6
Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție în subordinea căreia se află Centrul din localitatea Mironești, adresează mulțumiri tuturor persoanelor implicate în această activitate desfășurată în beneficiul persoanelor vârstnice.


Publicat  :  februarie 21, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare