Donaţie pentru maternitate din partea Crucii Roşii Giurgiu

Patuturi resizeCrucea Roșie Română, Procter&Gamble și PROFI au echipat 41 de maternități de stat din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nevoie în primele zile de viață. Donația face parte din campania ” Hai să dăruim un nou început pentru un nou-născut !”.maternitate Giurgiu

Opt pătuţuri și 282 de lenjerii de pat au ajuns la Compartimentul de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Campania s-a desfășurat în perioada iunie – septembrie 2017 în magazinele PROFI. Beneficiind de forța brandurilor Ariel, Lenor și Pampers, P&G a alocat resurse semnificative pentru a sprijini acest demers. O parte din valoarea vânzărilor cumulate prin comercializarea celor trei produse din toate magazinele PROFI participante în campanie a fost direcționată către această cauză. Identificarea nevoilor imediate existente în cadrul maternităților de stat a fost făcută cu sprijinul Crucii Roșii Române.maternitate Giurgiu 2

,, Anual peste 700 de nou născuţi beneficiază de îngrijire şi asistenţă medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, astfel toate donaţiile primite sunt foarte binevenite. Trebuie remarcat faptul că, în anul 2017, la Giurgiu s-au născut 5 perechi de gemeni.

Mulţumim pentru ajutorul si interesul acordat si ne dorim ca aceste acţiuni să continue!,, , a declarat Mihaela Raţă, managerul Spitalului judeţean Giurgiu.


Publicat  :  ianuarie 12, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare