Disidenţii din PSD Giurgiu: În genunchi mă întorc la tine!

bunLa sfârşitul săptămânii trecute Daniela Dobre a primit numirea pentru funcţia de Şef Serviciu Fiscal Orăşenesc Mihăileşti, structură aflată în subordinea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Giurgiu.
Pentru cei care nu ştiu, Dana Dobre este nora primarului oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, aceasta înlocuind-o în funcţia de şef serviciu pe Ştefania Păunescu, soţia lui Adrian Constantin Păunescu de la Iepureşti (cunoscut în politică drept… Pokemon).
Postul de şef peste finanţele din Mihăileşti şi dosarul revocării din funcţia de primar, ca urmare a incompatibilităţii stabilite de către Agenţia Naţională de Integritate, au fost două din principalele motive ale revoltei primarului de la Mihăileşti împotriva conducerii PSD Giurgiu.
În urmă cu aproximativ un an, mai exact în data de 5 octombrie 2017, structura pe care o conduce astăzi Dana Dobre scotea la licitaţie mai multe bunuri aparţinând lui Dobre Ionuţ şi Dobre Daniela, pentru o ipotecă imobiliară a firmei SC. Guaranteed Guard Security.1
Tot de către Serviciu Fiscal Orăşenesc Mihăileşti este instrumentat un alt dosar, cu unele impozite neplătite de către firmele unui alt primar ” revoltat”.
Pe ultima sută de metri, se pare, Nea’ Mihai a reuşit să se împace cu cei din conducerea PSD Giurgiu, cu atât mai mult cu cât un alt dosar este în derulare:
„Din conţinutul sesizării rezultă: primarul oraşului Mihăileşti, judeţul Giurgiu, numitul Dobre Mihai, a plătit diverse sume de bani unor persoane din localităţile Cornetu, Bragadiru, Clejani, Valea Plopilor, Gorneni, Făcău, Ghimpaţi şi Naipu pentru ca aceştia să-şi stabilească reşedinţa pe raza oraşului Mihăileşti, judeţul Giurgiu, în scopul influenţării rezultatelor alegerilor pentru autorităţile publice locale, din data de 05 iunie 2016, în favoarea sa.
Totodată, se arată că în luna martie 2016, primarul oraşului Mihăileşti, numitul Dobre Mihai, a majorat ajutoarele sociale cu suma de 500/beneficiar şi a distribuit prin intermediul factorilor poştali, cu prilejul plaţii pensiilor, sume cuprinse între 200 şi 300 lei.”
În acest ultim dosar este foarte probabil să fie implicată şi nora primarului, în calitate de şef serviciu la Serviciul Public de Evidenţă a Populaţiei Mihăileşti.casa-Ionut-Dobre-1


Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare