Din ciclul „NOI NU SUNTEM NORMALI!”: Execuţii în masă la PNL Giurgiu

13820677_1026465057434601_2008715276_nChiar dacă s-au încheiat alegerile interne, filiala PNL Giurgiu stă încă pe un butoi cu pulbere, gata să explodeze oricând.
Noul preşedinte, Marin Anton, a trecut la ” executarea ” consilierilor judeţeni, încercând să configureze o nouă listă, cu persoane pe care le consideră fidele.
Prima ” victimă ” este consilierul judeţean Ionel Iulian, de la Roata. Acesta a demisionat din funcţia de consilier, iar locul lui va fi ocupat de către un apropiat al lui Marin Anton: Nicuşor Iacob, fost candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Ogrezeni. Acesta după ce, Dumitru Păun şi Ionuţ Matei, următoarele persoane aflate pe listă, au fost „determinate” să renunţe la pretenţia de a fi consilieri.
Următoare „victimă ” a noii conduceri a PNL Giurgiu va fi consilierul Mihnea Boerescu. Fiind considerat, pe bună dreptate, mult prea apropiat de Dumitru Beianu, Mihnea va fi înlocuit cu Adrian Chiran.
Georgeta Mihuţ şi Florin Velicu se regăsesc şi ei pe lista consilierilor judeţeni consideraţi indezirabili de nouă conducere.
Schimbări importante se pregătesc şi la nivelul organizaţiei de tineret, unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai lui Marin Anton urmând să fie înlocuit din funcţie, deoarece este „prea fiţos”.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare