Dezvoltare fenomenului sportiv în localitate, o altă prioritate a primarului comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu!

Dan RusuPe lângă numeroasele proiecte de investiţii aflate în derulare pe raza comunei, dezvoltare fenomenului sportiv în localitate fost permanent o prioritate pentru Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni.
Miercuri, 11 ianuarie, primarul comunei Adunaţii Copăceni a avut o întâlnire la Federația Romană de Fotbal cu Florin Șari, managerul pentru responsabilitate socială din cadrul FRF.
Scopul acestei întâlniri este detaliat de către primarul Daniel Cezar Rusu pe pagina personală de socializare:
„Fiind consecvent în strategia pe care am adoptat-o încă din prima zi de mandat, astăzi, la invitația domnului Florin Șari, am avut o întâlnire la Federația Romană de Fotbal privind inițierea de proiecte pe fonduri europene pentru dezvoltarea fenomenului fotbalistic din comuna noastră. Îi mulțumim domnului Șari pentru susținere și sperăm ca proiectele pe care le vom iniția vor ajuta tinerii din zonă să-și dezvolte noi competențe, iar comuna în sine să devină mult mai cunoscută „.


Publicat  :  ianuarie 11, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare