Deţinuţii de la Penitenciarul Giurgiu l-au votat pe Ponta!

Penitenciarul-Giurgiu-Ponta

Numărul mare de voturi obţinut de către partidul lui Tariceanu, la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, este datorat, în mare parte voturilor obţinute la nivel de municipiu Giurgiu.

beianuDumitru Beianu, preşedintele Organizaţie municipale PNL spune că nu poate să îi înţeleagă pe foştii săi colegi de partid:

” Voturile obţinute de către Tariceanu sunt voturile liberalilor, sunt voturile celor care, până în urmă cu câteva săptămâni, se aflau la această masă. Nu înţeleg cum, unii oameni, îşi pot schimba, de pe o zi pe alta, crezul politic”

Un fapt inedit a fost scos în evidenţă de către liderul PNL: la secţia unde au votat angajaţii Penitenciarului Giurgiu şi toţi cei încarceraţi aici, voturile au fost în favoarea lui Victor Ponta. Dumitru Beianu pune acest lucru pe seama zvonurilor legate de legate de legea amnistierii.

Pentru turul doi al alegerilor, ACL nu a discutat cu alte organizaţii politice, singurele negocieri au fost cu deputatul Liliana Ciobanu, pentru un sprijin la nivel de secţii de votare. Urmează că astăzi să aibă loc o întâlnire, pentru a fi stabilită o înţelegere finală.


Publicat  :  noiembrie 10, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. Flo

    Nu a votat nici un angajat la Penitenciar au votat numai detinuti. Puteti intreba si verifica 100%.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare