Deputatul Cristina Elena Dinu, despre mandatul Președinției României la Consiliul UE

Elena Dinu

Vineri, 12 iulie, Cristina Elena Dinu, deputatul PSD de Giurgiu, a participat la evenimentul de la Ateneul Român dedicat încheierii mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
Cu acest prilej, deputatul PSD a transmis un mesaj prin care apreciază activitatea din mandatul președinției României la Consiliul Uniunii Europene, care a luat sfârșit la 30 iunie:
„Am participat astăzi, la Ateneul Român, la evenimentul dedicat încheierii mandatului Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.
A fost un mandat de succes, în care țara noastră și-a dovedit atașamentul față de valorile europene și a performant, arătând Europei şi de ce nu lumii întregi, că ştie să lucreze consecvent şi profesionist pentru consolidarea proiectului european, pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor UE.
În cadrul acestui proiect extraordinar, cu 90 de dosare închise în primele trei luni de mandat și 2500 de reuniuni, Guvernul României a lucrat pentru o Europă mai sigură și pentru întărirea frontierelor externe, pentru promovarea digitalizării și inovării, pentru întărirea Uniunii Energiei și combaterea schimbărilor climatice, pentru consolidarea Uniunii Economice și Monetare și pentru o mai mare rezistență a economiei europene la crize.
Președinția României la Consiliul UE rămâne un moment de reper în istoria europeană și în istoria recentă a țării noastre, o performanță de care suntem mândrii!”


Publicat  :  iulie 14, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare