Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni: În curând, vom beneficia de transportul atât de necesar celor care învață și lucrează în București!

Daniel Cezar Rusu

Printre numeroasele proiecte pe care Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni, le are în derulare, se află şi îmbunatăţirea transportului în comun pentru cetăţenii din localitate, prioritatea fiind interconectivitatea cu Bucureştiul pentru cei care învaţă sau lucrează in capitală.
Discuţiile cu Primăria Capitalei sunt avansate, primarul Daniel Cezar Rusu fiind optimist că acestea se vor rezolva pozitiv în cel mai scurt timp.
Mai multe amănunte despre acest proiect, au fost prezentate de către primarul Daniel Cezar Rusu pe pagina personală de socializare:

În cadrul eforturilor pe care le depun pentru „aducerea” STB în localitate, am apelat la sprijinul domnului primar Nicușor Dan, de a cărei decizie depinde acest lucru. Deși dumnealui nu a fost prezent la birou în această perioadă, și-a delegat șeful de cabinet să mă primească, pentru a găsi o rezolvare. În urma discuțiilor, avem sprijinul doamnei Andreea Miu, care ne-a promis că va prezenta domnului primar general al Bucureștiului cea mai bună soluție pentru implementarea acestui proiect. Țin să mulțumesc pe această cale domnului primar general Nicușor Dan și doamnei Andreea Miu pentru amabilitate și disponibilitate și nutresc speranța că, în curând, vom beneficia de transportul atât de necesar celor care învață și lucrează în București.”


Publicat  :  februarie 13, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare