Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni: ÎN AȘTEPTAREA MICROBUZELOR ELECTRICE!

Dan Rusu-microbuz

Preocupat permanent de îmbunătăţirea condițiilor de trai ale cetățenilor din comuna Adunaţii Copăceni, primarul Daniel Cezar Rusu a verificat luni, 15 ianuarie, condiţiile de călătorie pe ruta de transport Adunații Copăceni – Dărăşti Vlașca.
Cum? Simplu, primarul comunei Adunaţii Copăceni a urcat în microbuz şi a parcurs acest traseu alături de concetăţenii săi. Mai multe amănunte sunt oferite de către primarul Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:
„Astăzi am verificat traseul microbuzelor de pe ruta Adunații Copăceni – Dărăşti Vlașca și retur. Acest traseu a fost efectuat cu microbuzul achiziționat printr-o donație, prilej cu care am putut să stau de vorbă cu cetățenii care folosesc aceste mijloace de transport.
Microbuzul este unul de fabricație mai veche, dar ne putem folosi de el până la sosirea celui electric achiziționat prin fonduri guvernamentale nerambursabile.
Achiziționarea microbuzului a fost posibilă și cu ajutorul lui Nea Nicu Sulă, care m-a informat despre el, iar eu am întreprins demersurile necesare pentru a-l primi gratis.”microbuz-adunatii copaceni


Publicat  :  ianuarie 15, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare