Cum să devii expert la baccarat în mai puţin de 10 minute!

expert-baccarat-10-minute

Jocul de baccarat îşi găseşte întotdeauna locul în oferta unei platforme online pentru simplul fapt că este guvernat de reguli simple iar, parierea implică doar jucător şi dealer. Doar ştiinţa jocului şi experienţa pe care o ai face diferenţa între pierdere şi câştig. În randurile urmatoare, ţi-am pregătit un ghid care te poate face să fii expert în baccarat.

Mini baccarat este jocul de care ai nevoie!

Dacă accesezi orice bonus casino îl poţi direcţiona fără nici un dubiu şi asupra jocului de baccarat. Cunoscut în oferta platformelor pentru jocuri de noroc sub denumirea de Punto Banco, jocul de baccarat are 2 variante în care se poate juca, varianta „big” şi pe cea „mini”.

Varianta mare a acestui joc implică participarea la o masă de joc a unui număr de jucători cuprins între 12 şi 14 care îşi încearcă norocul la o masă de baccarat mare, de unde şi numele acestei variante. În contrapartidă, varianta mini aduce la o masă de joc mică, de dimensiunea celei de blackjack, un număr de maxim 7 gambleri care doar participă la joc, dealerul fiind cele care împarte cărţile, ia pariurile şi împarte câştigurile.

Este deosebirea fundamentală faţă de jocul „big” unde jucătorii pot prelua rolul de dealer, ceea ce aduce fără îndoială un plus de suspans acestei versiuni de joc. De asemenea jocul mini este apreciat de jucători, indiferent de experienţa acestora de joc, pentru viteza superioară de joc faţă de varianta „big” a jocului de baccarat, explicaţia fiind depunerea de pariuri superioare ca număr celui în varianta clasică.tipuri-de-pariuri

Jocul are doar 3 tipuri de pariuri

Faţă de alte jocuri care oferă o multitudine de pariuri, jocul mini baccarat se remarcă prin existenţa a 3 pariuri, deci atât timp cât cunoşti regulile de bază poţi trece imediat la joc. Cele 3 tipuri de pariu constau în:

  • Pariul pe dealer, care explicat simplist înseamnă că pariezi pe punctajul obţinut de casă, cota atribuită în acest caz fiind de 1:1
  • Pariul pe mâna jucătorului, care trebuie să realizeze un punctaj superior dealerului, caz în care se beneficiază de aceeaşi cotă de 1:1
  • Pariu egalitate explicaţia este intuitivă în sensul în care comportă punctaj egal între dealer şi jucător, cota atribuită fiind cea de 8:1 sau 9:1, în funcţie de oferta casei de pariuri

Dacă eşti adeptul acestui joc în varianta online în fața tablei de joc ai poziţionate la vedere aceste 3 opţiuni de pariere astfel încât poţi poziţiona jetoanele de pariere pe care variantă o consideri de cuviinţă.

Strategia de baccarat este foarte simplă

Ca la jocul de blackjack, cel de baccarat implică cunoașterea valorilor cărţilor de joc cu ajutorul cărora se realizează punctajul care determină câştigătorul jocului. Dacă deja le cunoşti, atunci este bine să fi informat cu privire la RTP-ul pe care fiecare dintre cele 3 pariuri disponibile la mini baccarat le are:

  • Pariul pe bancă aduce un RTP de 98,94%
  • Jucătorul este creditat cu RTP de 98,76%
  • Egalitatea aduce un RTP de 85,64% pentru cota de 8:1 în timp ce RTP-ul de 95,16% este ataşat cotei de 9:1

Aşa cum uşor poţi observa, pariul pe dealer este cel mai ofertant din acest punct de vedere, deci strategia cea mai eficientă pentru a obţine câştigul scontat la acest joc este să pariezi întotdeauna pe bancă. La capătul opus se afla pariul egalitate, care nu este indicat la pariere pentru că în doar 9,5% din totalul pariurilor înregistrate cu el se transformă în reuşită.

Şi pentru că baccarat este până la urmă un joc de masă, poţi pune în aplicare şi alte strategii cunoscute care şi-au dovedit eficacitatea în timp. Cum pariul pe dealer este cel indicat în mini baccarat, atunci poţi aplica de minune strategia Martingale, cea care presupune aplicarea unui şir matematic de pariuri pe dealer, care îţi va aduce la primul câştig recuperarea investiţiilor anterioare şi un câştig suplimentar decent.toate-cazinourile-gazduiesc-jocul

Toate cazinourile din lume găzduiesc acest joc

Este clar faptul că versiunea mini baccarat atrage prin simplitatea pariurilor, prin viteza mare de joc dar şi prin câştigurile care se pot dobândi aici. Faptul că acest joc este popular în rândul jucătorilor nu poate trece neobservat de către platformele online care îl oferă la joc gamblerilor.

Pentru că jocul de mini baccarat se apropie de popularitate de cel de blackjack, s-ar putea să ai parte de un mic inconvenient, pe care însă îl poţi depăşi cu uşurinţă. Pentru că participarea la o asemenea masă de joc presupune un maxim de 7 jucători, adesea locurile sunt completate, deci va trebui să aştepţi eliberarea unui loc.

Vestea bună este că jocul este prezent în online şi un astfel de inconvenient nu se materializează aici, pur şi simplu deschizi telefonul, accesezi mini baccarat şi poţi trece imediat la joc. În plus, dacă vrei să ai parte de experienţa unui cazinou real, ai la dispoziţie varianta live de joc, care îţi dă posibilitatea să interacţionezi direct cu dealerul jocului.

Concluzie

Jocul de mini baccarat este extrem de simplu de învăţat şi regulile sale de joc sun facil de aplicat. Aplică deci strategiile pe care le crezi de cuviinţă în acest joc, pariază întotdeauna pe dealer şi bucură-te de frumuseţea acestui joc de masă extrem de popular şi prezent în oferta platformelor online!

 


Publicat  :  iunie 10, 2021

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare