Cum a obţinut PSD-ul la Toporu cel mai bun scor din judeţ

toporu

Comuna Toporu este localitatea din judeţul Giurgiu în care PSD-ul a obţinut cel mai bun rezultat la alegerile europarlamentare din 26 mai, aproximativ 75%.
Spre deosebire de alte localităţi în care procentele PSD-ului au scăzut faţă de ultimele alegeri drastic şi greu de explicat , la Toporu social democraţii şi-au păstrat numărul votanţilor.
Cum a fost posibil acest lucru, ne spune Constantin Ionescu, primarul comunei:
În secţiile de votare din comună au fost înregistrate 1164 voturi valide, 85% au fost pe listele permanente, 15% pe listele suplimentare.
Spre deosebire de alte localităţi, toţi cei care au votat pe listele suplimentare sunt rudele celor care locuiesc în comună, sunt oameni ai satului.
În 26 mai locuitorii din Toporu nu au dat un vot politic, ei au votat omul. În ultimii ani localitatea s-a transformat spectaculos, avem în prezent apă curentă, canalizare, străzile asfaltate, lucrăm la o nouă şcoală, rata infracţionalităţii a ajuns la zero.
Suntem în prezent o comunitate liniştită, unită, iar oamenii au votat acest lucru.
Acesta este ” secretul ” scorului bun pe care l-am obţinut la alegerile europarlamentare „ ne-a declarat Constantin Ionescu, primarul comunei Toporu.


Publicat  :  iunie 6, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare