Cu ce se mai droghează tinerii giurgiuveni!

noi droguri

Prafuri pentru infecţii vaginale, siropuri de tuse, analgezice, toate luate în combinaţie cu alcool sunt soluţiile multor tineri giurgiuveni pentru a înlocui drogurile sau etnobotanicele.
Farmaciile din oraş, ce asigură gărzile de noapte, sunt luate cu asalt, de obicei după ora 24, de tineri, agitaţi şi grăbiţi ce solicita cu precădere medicamente ce pot fi vândute fără reţetă, dar care, în combinaţie cu alcoolul, dau efecte halucinogene.

Primul în lista preferinţelor este Tantum Rosa, un medicament antiinflamator utilizat în infecţiile vaginale. Produsul conţine benzidamină, care în combinaţie cu alcoolul are efect halucinogen.
La fel de solicitat este şi Tussin sau Tussin forţe, numit şi drogul săracului, folosit pentru tratarea tusei uscate. Un flacon costa 12 lei şi conţine 20 de comprimate. Un începător ia 5 pastile, iar cei iniţiaţi între 10 şi 16. Are efect aproximativ 6 ore. Cei care îl utilizează spun că le provoacă o stare de euforie, uitare de sine iar lumea se învârte în jurul lor.

Tot din seria medicamentelor folosite pentru tratarea tusei, ca înlocuitor de drog este utilizat şi Rofedexul. Este destul de ieftin, o sticluţă costa aproximativ 7,5 de lei, iar efectele sunt intense.
În topul preferinţelor este şi banalul analgezic Ketonal. Alcoolul combinat cu ketonal dă o uşoară dezinhibiţie. În plus, toate lucrurile par mult mai accentuate.

La mare căutare este Romparkinul, un medicament folosit în tratamentul persoanelor ce suferă de boala Parkinson, deasemenea Ketamină, un medicament pentru uz veterinar, care fie se trage pe nas fie se injectează, este foarte popular pentru stările de euforie pe care le produce.


Publicat  :  septembrie 18, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare