Crina Stoianovici: Marian Mina este cel mai bun preşedinte de Consiliul Judeţean pe care l-a avut judeţul Giurgiu!

Crina Stoinovici+ Marian Mina

Avocata Crina Stoianovici, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Social Democrat Giurgiu, din anul 2012, este un nume binecunoscut tuturor giurgiuvenilor. Face parte din echipa PSD Giurgiu de peste 20 de ani. Pentru prima dată, la alegerile locale din acest an, a decis să candideze pentru o funcţie aleasă, alăturându-se echipei preşedintelui Marian Mina, pentru Consiliul Judeţean Giurgiu.
Crina Stoianovici se află pe poziţia 4 pe lista candidaţilor PSD Giurgiu pentru funcţia de consilier judeţean.
Puţină lume ştie că prima profesie a Crinei a fost aceea de cadru medical. Acum glumeşte, amintindu-şi de acea perioadă:    ” Am avut mână bună, am reuşit să aduc pe lume copii frumoşi şi norocoşi. Privesc cu drag astăzi activitatea lor profesională, sunt medici, profesori, chiar şi avocaţi.”
La 1 octombrie 1999, Crina Stoianovici şi-a început activitatea de avocat. Prin muncă, perseverenţă şi profesionalism, este în acest moment unul dintre cei mai de succes şi respectaţi avocaţi din Giurgiu. Crina nu are nevoia de reclamă, oricum timpul este principalul ei inamic. Alergând între sălile de judecată, sfaturi şi consiliere pentru candidaţii PSD la alegerile locale, lidera femeilor PSD Giurgiu este nelipsită în campania electorală a social-democraţilor giurgiuveni:

Crina+ marian 2

” Nimic nu este prea greu şi obositor atunci când ştii că lupţi pentru ceva corect, pentru a duce mai departe o activitate a preşedintelui Marian Mina, care este, fără nicio îndoială, cel mai bun preşedinte al Consiliului Judeţean pe care l-a avut judeţul nostru.
Ştiu mult prea bine cât a luptat, alături de senatorul Niculae Bădălău, ca judeţul nostru să primească cele mai importante fonduri şi proiecte prin programele PNDL. Unii au uitat astăzi, dar eu nu. Nu pot uita cum arătau drumurile judeţene, drumurile locale şi satele giurgiuvene în urmă cu 4 ani. Apelez la toată sinceritatea giurgiuvenilor: În urmă cu patru ani exista asfalt pe strada voastră, aveaţi apă curentă, străzile cum erau luminate? În ce şcoli şi grădiniţe învăţau copiii noştri? Ce salarii şi ce pensie aveaţi acum patru ani?
Proiectele realizate de către echipa PSD Giurgiu în fiecare localitate din judeţul Giurgiu sunt numeroase. Iar oamenii nu uită, sunt convinsă de acest lucru.
Pentru aceste lucruri sunt alături de Marian Mina, de echipa PSD Giurgiu.Vom câştiga ,cu siguranţă, alegerile locale de duminică, 27 septembrie.
Am spus de nenumărate ori: Cineva acolo sus mă iubeşte, având posibilitatea să ajut în viaţa mulţi oameni.
Cu siguranţă şi duminică, 27 septembrie, se va face dreptate, pentru binele tuturor giurgiuvenilor: Marian Mina o să câştige un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean „, a declarat Crina Soianovici, preşedinta OFSD Giurgiu.
Articol:
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 23, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare