Controale mixte la SC Lidl Discount SRL

Lidl 1În data de 28.12.2023, comisarii Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Giurgiu au desfăşurat un control mixt, alături de reprezentanţi ai Direcției Sanitar-Veterinară şi Direcției de Sănătate Publică l a SC Lidl Discount SRL-supermarket Giurgiu.
Lidl 2Abateri constatate:
– Nerespectarea regimului de temperatură pentru depozitarea produselor refrigerate recomandată de producător de 0 – +4 grade C (temperatura determinată cu termometrul din dotarea ANPC arăta + 6,7 grade).
– Nerespectarea regimului de temperatură pentru depozitarea produselor congelate recomandată de producător de maxim -18 grade C (temperatura determinată cu termometrul din dotarea ANPC arăta – 25 grade).
– Comercializarea unor legume și fructe depozitate în calea de acces a consumatorului, lângă raftul de textile și băuturi alcoolice.
Societatea comercială a fost sancționată cu o amendă contravențională în valoare de 10.000 lei şi s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme în valoare de aproximativ 1.300 lei.


Publicat  :  decembrie 29, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare