Constantin Ionescu – primarul comunei Toporu: “Voinţa Toporu reprezintă comuna cu cinste. Vom promova în Liga a IV-a!

Toporu (3)

Sportul, în special fotbalul, a fost, este şi va fi iubit în comuna Toporu. Dintr-o zonă de tradiţie pentru fotbalul giurgiuvean, comuna Toporu ajunsese în situaţia de nu a mai avea o echipă de fotbal a comunei.

În anul 2013, la iniţiativa primarului Constantin Ionescu, tradiţia a fost reluată, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În acest moment Voinţa Toporu se afla pe primul loc în Liga a V-a nord şi sunt speranţe mari să promoveze în liga superioară.

Toporu (2)

Faptul că în comună sportul şi în special fotbalul este iubit se poate observa şi la meciurile jucate acasă de Vointa Toporu, unde în funcţie de vreme, dar şi de importanţa jocului, numărul spectatorilor poate ajunge chiar şi la 400 de oameni!

” Oamenii din Toporu sunt alături de echipă, iar lumea îndrăgeşte fotbalul şi la teren vin un număr mare de persoane de toate vârstele, inclusiv şi femeile vin la meciuri şi aşa a fost dintotdeauna la noi în comună”, ne-a declarat primarul.

Toporu (1)

Tocmai pentru crea condiţii mai bune pentru locuitorii iubitori de fotbal, conducerea primăriei a început lucrările de construire de tribune în jurul gazonului.
Toată investiţia este realizată din fondurile primăriei şi prin forţă de muncă proprie.
Şi în satul Tomulesti a început construirea unui teren de sport pe gazon sintetic, realizat tot din bani proveniţi de la bugetul local..


Publicat  :  aprilie 8, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare