Constantin Basangiac, candidat PSD Giurgiu pentru Senatul României: PNL nu au fost în stare să protejeze această ţară, să gestioneze problemele statului!

basabgiac 1

„Sunt onorat că fac parte din echipa PSD Giurgiu și am primit încrederea colegilor pentru a ocupa locul 2 pe lista pentru Senat, la alegerile din 6 decembrie. Consider că fac cinste echipei PSD Giurgiu, am venit cu gânduri bune, de muncă, am venit să reconstruim organizaţia şi să câştigăm aceste alegeri!
Alegerile vor reprezenta o bătălie clară şi pentru a convinge electoratul că PSD trebuie să preia guvernarea. S-a vehiculat că PSD nu ar vrea să guverneze, că i-ar fi frică de pandemie sau de situaţia economică precară. Nimic mai fals! Vă amintesc faptul că PSD, de fiecare dată, după ce a preluat guvernarea de la partide de dreapta, a găsit soluţii pentru toate domeniile, a făcut că România să renască. PSD are soluţii pentru ţara noastră, a demonstrat acest lucru deja şi, dacă vom continua cu PNL, România se va duce de râpă. Cei de la PNL nu au fost în stare să protejeze această ţară, să gestioneze problemele statului sub nicio formă”.
Comandat de PSD Organizaţia Judeţeană Giurgiu, executat de PROIMAGE GRUP SRL, cod mandatar coordonator 11200020


Publicat  :  noiembrie 10, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare