Confirmat! Daniel Burdulea a trecut la ALDE

Toma Petcu - BurduleaDaniel Burdulea, fostul preşedinte al organizaţiei PNL Ulmi şi fost candidat pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 2016, şi-a anunţat vineri, 8 decembrie, trecerea la ALDE.Era o trecere aşteptată, negociata în ultima perioadă de către preşedintele Toma Petcu:
” Prioritatea noastră este să consolidăm organizaţiile locale. Daniel este un prieten şi colaborator vechi de-al meu. Mi-am dorit să fie alături de ALDE încă din 2016, nu a fost posibil atunci. Deşi era hotărât să renunţe la politică, pentru a se dedica familiei şi afacerilor peronale, am reuşit să-l conving să se alăture echipei noastre. Are şanse reale că peste 2 ani să fie primar la Ulmi”, a declarat Toma Petcu, preşedinte ALDE Giurgiu.
Noul vicepreşedinte ALDE şi preşedintele organizaţiei locale Ulmi, Daniel Burdulea, spune că se regaste în noul proiect ALDE:
” Am venit în ALDE cu toată dragostea. Am vrut să renunţ la politică, am avut motive întemeiate. Am fost convins de acest proiect ALDE, am fost motivat de către Toma Petcu.Aş fi venit alături de el, indiferent de partid. Nu cer funcţii, nu vreau decât să fac parte din echipă. În PNL, am simţit că nu mai sunt dorit”, a mai declarat Daniel Burdulea.


Publicat  :  decembrie 10, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare